|
![]() |
#1231 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ajd ako možeš objasnit šta točno treba još podesit jer ovo je stvarno ubitačno ![]()
![]() |
![]() |
#1232 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
kao što piše u linkovima koje sam postao izgleda da ne možeš ništa napraviti... čeka se MS hot fix koji će valjda riješiti riješiti problem iako je i to upitno jer kao što oni kažu to je tako 'by design' čisto radi znatiželje zašto uopće kopiraš HD sa NASa na HTPC ?
![]() |
#1233 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() ma na NAS-u se skida. i onda prebacim na HTPC obradim,dakle odraram i ubacim titlove i onda šibnem nazad na NAS,jer u protivnom bi raranje na P3 za razliku od E4300 trajalo cijelu vječnost a ovaj to napravi jako brzo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1234 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
dignem remote desktop i sređujem datoteke direktno na NASu. Doduše ja HD većinom skidam direktno tako da tu nema puno raranja ali npr za jedan standardni divx od 700 Mb rascjepkan na 50ak rarova mu treba tridesetak sec tako da je to sve skupa dosta brzo... definitivno brže nego da sve prebacujem preko mreže i nazad.
![]() |
#1235 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo ja dobio par milijuna na lotu pa sam malo nadogradio komp, hihi... ![]() http://www.imagesforme.com/images/6177Clipboard01.jpg
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Anbelivebol......mora da je Photoshop ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
EMP moderator
|
Nije, samo sam editirao jedan file. ![]() BTW, ovdje imate popis svih servisa s par njihovih "profila" i dosta dobrim objašnjenjem svakog pojedinog servisa.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ima li kakve previle razlike između viste ultimate i business?? naime imam orginalnu business i kopirku ultimate. koju da instaliram, tj. ima li na ulitimate nešto posebnoga kaj nema na business?? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
ajde malo pročitaj pravila i onda si editiraj post ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
EMP moderator
|
Ako ti ne treba Media Center, Windows DVD/Movie Maker, enkripcija i neke nove igre, nema razloga prelaziti na Ultimate.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1241 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
dali za 64 bitni proc treba 64 bitna vista, ili moze i 32? Pitam jer mi nikako ne zeli dovrsit instalaciju, uvijek se zbrejka pri samom kraju(zadnjem koraku - "upgrading features" tak nekaj)... imam c2d i 32bitnu verziju viste |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Sa starom konfom i 32bit procom najnormalnije je prosla instalacija... sada nema sanse, pokusao sam ju instalirat bootanjem sa dvda, pa instaliranjem iz windowsa... Pa da mi ostavi stari XP, pa formatiranjem diska, sve kombinacije, ali uvijek se smrzne na tom zadnjem koraku... tj ona zelena traka dodje na nekih 65-70% i tu se sve zaustavi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
The Dark Side of Moon
|
Uglavnom Domy i ja smo pokušavali sve do 4-5h ujutro i ništ nije uspjelo.To je očito neki nerješivi bug,koji se nadam da će se rješit sa dolaskom SP1 ![]()
![]() |
#1245 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
I ja sam prije imao 32-bitnu Vistu na svojoj konfi i najmanje 10 puta sam je instalirao, sve je bilo OK. U početku samo neki sitni bugovi, ali kasnije ništa.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ali nikako ne uspijevam obrisati onaj bootmgr file ...? ne da mi obrisati... ![]() želim se riješiti onoga boot izbornika na početku dizanja kompa, a to taj bootmgr izgleda radi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
EMP moderator
|
Odi u XP i obriši ga, kako neće? Ako ne ide, makni taj unos pomoću VistaBootPRO-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
znam da će te mi sada reći da mi je google dobar prijatelj te da pročitam cijelu temu (za što nemam vremena) pa vas molim da mi date tutorialse koje će ubrzati vistu. na netu sam našla par tutorialsa i nisam sigurna jesu li ''sigurni'' te imam vistu business ali kako da narihtam areo?? :S znam da su pitanja full lagana, ali tek sam instalirala vistu i nikako se ne snalazim toliko koliko na xp-u. hvala dečki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
A svašta sam joj radio u tih desetak dana, instalirao, deinstalirao, igrao se, gledao filmove, surfao, torrent, kreirao usere, logirao se, mijenjao mrežne postavke, spajao laptop, kopirao, palio/gasio servise, skenirao viruse, snimao dvd-ove.... Nije da ju hvalim samo eto kao zanimljivost. Znam da nisam srušio rekord, ali se čudim što još radi ![]() ![]()
![]() |
#1253 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Heeh... ![]() Moja se još uvjek s vremena na vrijeme jednostavno BSODa, manje nego prije ali još uvjek je sklona padanju... Al je** ga što je tu je, popravit će se -valjda...
![]() |
#1255 |
Beskorisna bitanga...
|
NE RUŠI SE RADI ZVUKA... JEdnako se ruši i s onim tvojim driverima i sa Realtecima (novima) nikakve razlike nema... I drugo nebitno je kaj ti imaš x64 kakve to veze ima? Ja ne vidim da je ovaj topic posvečen x64 Visti di to piše?
![]() |
#1256 |
EMP moderator
|
Lacyju, kao i meni, a vjerujem i mnogima još, Vista x64 bolje radi nego x86. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#1258 |
Beskorisna bitanga...
|
Može biti, samo je poanta da on veli ja imam x64... Pa kaj sad s tim? Jesam ja govorio išta o tome? Sasvim druga priča... Evo imam ja Linux tu u ladici x64 i koristio sam ga bio par mjeseci i niti jednom se nije srušio... I kakve sad to veze ima s tim da se x86 Vista kod mene ruši? Mislim sad je puno manje nego prije dok ej bio zvuk trigger ali još uvjek se ruši, recimo svaka dva tri dana je nešto skreše...
![]() |
#1259 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
jedwy, ja te razumijem... ![]() i meni je vista super radila, i od nek dan se jednostavno više ne pojavljiva slika, iako se ona učita skroz... disk sve progrebe, prođe leteći znakić, i nakon toga crni ekran.. zato je danas i pao format njezine particije, no još uvijek ne znam kako obrisati onaj bootmanager... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]() Kako sam ti već predložio, uzmi VistaBootPRO i njime napravi to što trebaš. Najjednostavniji način.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|