|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Hdtv na 8600gts
Problem je ovaj zašto ja nemogu na 8600gts da nađem postavke za hdtv.Moj buraz ima 8600gt (gigabyte) i u nvidia control panelu ima stavku pod nazivom „change signal or hd format“ (pogledaj sliku) a ja te stavke nemam.Imamo istu verziju drivera i istu verziju viste kako on onda tu stavku ima a ja nemam (i kod mene i kod njega view podešen na advanced).Na stranicama proizvođača moje grafe (ecs) piše da ima hdtv. U čemmu je problem?Da li to nešto na kartici ne valja?A nedavno sam je dobio (kupljena u ve-milu) Bemti da sam znao da ću imati ovakvih problema sa nvidiom uzeo bih 2600xt i još bih mogao koristiti att a ovako banana sami problemi ![]() Kod buraza ![]() Kod mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Očito ti nešto ne štima, iako nisam siguran 100% u čemu je stvar očito je problem u tvojoj grafi, ako piše da ima podršku možda je neki BUG u biosu iste, jesi gledao dal postoje updatei kakvi na ECSovim siteu koji govore o tome? Inače morao bi imati HDTV mislim da sve od serije 6 nadalje imaju te postavke, moja 6800 Ultra ih isto ima a imala je i 6800GS prije nje, prema tome bilo bi glupo da tvoja nema... I btw da si kupio x2600xt onda bi se je** sa Catalystima... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
MIslim ne znam tocno kaj te muci, mozda hardwaresko ubrzanje dekodiranja H264 tj HDTV-a u mpeg4? U protivnom kolku rezoluciju napucas tolko imas HDTV-a. Ak je ekran 4:3 ili 16:9 nije isto. za full hdtv treba stavit rezoluciju na 1920x nesto a to vecina 16:9 LCD monitora jos ne moze
__________________ |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Milsim da ne, ovo nije neispravnost grafe, to što u driverima nema neke opcije za koju ti misliš da bi trebala tamo bit neće ove u dućanu uvjerit da ti daju drugu... Posebno ne u VeMulju... Hmm ako nemaš nekih problema s tim ignoriraj taj manjak, možda je problem u reviziji drivera, ne ponašaju se svi driveri jednako sa svim čipovima, možda ova verzija preopoznaje 8600GT ali neće 8600GTS ko zna...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|