|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2003
|
Sumljiva grafička
Prije pola godine kupio sam Gigabyte GF 7600GS. Sad sam poceo igrat PSX igre preko emulatora i dok mom prijatelju sa slicnom grafickom (mislim da je GF 7600 GT) sve leti, meni trza preko svake mjere. Je li moguće da sam dobio oštećenu grafičku? Ako je, bili mogao preko nekog programa (3DMark?) provjeti moje preformanse sa očekivanima? Zadnje izmijenjeno od: Bit. 05.09.2007. u 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
1) Možda si primjetio da je jedna grafa GS (400MHz jezgra i vrlo vjerojatno DDR2 na 800) a druga je GT (560MHz Jezgr i DDR3 na 1400MHz) pa bi možda to moglo biti uzrok? Kujiš to ti je identičan čip po broju pajplajna, shadera itd prema tome lako je običnom matematikom doći do zaključka da je njegova za barem 40% bolja (brža) od tvoje... A to ništa ne znači ako je razlika između 100 i 140 FPS ali ako je razlika između 30 i 42 može biti itekako velika... 2) Ostatak tvog PCa može biti sporiji od njegovog, procesor, ram, diskovi, sve to određuje konačnu brzinu... 3) Klokaj si grafu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2003
|
Tko bi rekao da jedno slovo toliko razlike čini? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Da istina za emulator je najbitniji proc, ostatak konfe je manje bitan, ali kad je već pitao za grafu onda nek ima na umu da GS i GT nisu isto... Inače vjerojatno je krivo podesio emulator pa mu zato trza...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|