|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Kako samo jednu temu downloadati?
Kako mogu sa scrap book-om ili sa HTTrack Website Copierom skinuti samo jednu temu koja je na recimo deset stranica? Nikako da skuzim,uvijek mi skida cijele forume koje treba i ne treba. Znaci samo jedan tema i do kraja koliko god ima stranica.
![]() |
#2 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
Da budem tocniji cura ima net kuci,ja ga kuci nemam. Zelim da mi downloada temu:MArko i Ivo koja ima 10 stranica i samo nju,da mi zipira i posalje emailom i ja doma gledam offline... Mozda ja nisam dobro skuzio,ali mislimda ovo sto si mi dao nije to.Ispravi me ako grijesim... ![]() BTW Aditive je fora stvar,ali nije ono sta mi treba sada. Thanx.
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa nek ti savea svaki page sa save as -> bla1.php, bla2.php, bla3.php itd... I onda ti to donese na stiku il nešto... Inače ima progija s kojima se može skidati cjele siteova ili djelove s neta ali mislim da njihov način rada ovjde nebi pomogao jer ima previše na forumu staranica...
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
|
Upravo to i radimo,ali je zamorno.Mislio sam da uzmem neki program,instaliram joj i onda ako ima tema 50 stranica da ne mora svaku save as i tako 50 puta,ako me razumijes...mozda zna netko neki takav program? Ali da ne skida jos tisucu stvari uz to nego samo tih 50 od te teme.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|