|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Ve mil pitanje
Da li oni žele složit konfiguraciju ako kod njih kupujem sve osim napajanja? Tam nemaju napajanje koje želim a možda bi i uzeo kučište kod nekog drugoga al kako nema pojma o sastavljanju kompa želio bi da mi oni to slože? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Nazovi pa pitaj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
opće nije teško složit, zašarafiš prikopčaš zatvoriš instaliraš i gotovo, čak imaš i upute za sve iako nije potrebno. a ako kod njih nešto iz drugog dućana želiš naplatit će slaganje radni sat(neznam kolko) jedino ako je sve od njih, onda je besplatno slaganje, ali onda dobiš jednaku garanciju na sve, obično 1g, ovako imaš razno, proc obično 3, hdd 3-5, mema 2-5, i sl. . a ovako dobiš i kutije, pa odluči što ti se više sviđa, ili pozovi prijatelja da složi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Mislim da ukoliko nije jedna od njihovih astro konfiguracija da nema pravo stavit naljepnicu,tj. jedna godina garancije na sve komponente.Ti kupuješ komponente,a ne njihovu konfiguraciju.Radni sat u hgspotu je 150kn,vjerojatno je i ovdje tu negdje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Bolje se dogovori s nekim od ekspertovaca. Ima nas dosta koji smo tu starosjedioci, dobar dio ljudi živi od toga ( ne. ja ne slažem drugima osim iz usluge ). Koliko naplačuju ne znam, ali znam da je bolje nego u Ve-Milu ili HG Spotu ![]() Ima horror prića kad "majstori" u trgovinama ne spoje DVD, stave cijelu tubu paste na hladnjak ...itd. Stavi oglas u tržnicu i ziher će ti se netko javiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Recimo ja sam u subotu dobio komp prije 4 godine i morao čekat ponedeljak da ga nosim u zg jer tad hgspot nije bio toliko raširen-era kada su bili nekorektni na reklamacijama,jer kreteni nisu spojili IDE kabel u HDD ![]() I još mi rastepu kućište preda mnom jer nisu mogli izvadit iz kutije,gurne napajanje i cijelu ploču na koju se šarafa matična unutra gurne naprijed tako da mi je prednja maska imala 2mm lufta...Reče možemo to do sutra zamijenit,presložit komponente.Rekoh daj komp,***i se ti...Najbolje sve to sam radit ili s nekim tko zna,pa naučiš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Mogu ti oni složiti, no onda ti i naplate, no najbolja preporuka zoveš nekog - platiš čevape/cugu ili pare, gledaš kako se radi i onda nešto i naučiš!
![]() |
#8 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Neće u Vemilu naplatit samo ugradnju "tuđeg" napajanja, imao sam jedan slučaj gdje je bilo pola-pola u komponentama i nisu ništa naplatili, sve ti je vjeruj mi stvar dogovora sa njima, uvuci ih u priču malo žicaj i to je to...mislim stvarno bi bili gamad kad nebi popustili ipak ako kupuješ sve ostalo ostavljaš priličnu količinu novaca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Moj frend je kod njih nedavno kupovao komp i ovakva je shema: Ako oni slazu konfu otraga stavljaju naljepnicu i imas garanciju na cijelu konfu 1 godinu, neovisno od toga sto ti recimo Hard oma garanciju 5 godina. Ako hoces da ti ostane garancija po komponentama, tj. da ti sloze konfu al da ne stave naljepnicu otraga, tada ti slaganje naplate 150 kn
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|