|
![]() |
#1 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Što mislite o Silverstone FM123 ventilatoru?
Pozdrav Treba mi tih i kvalitetan 120 mm ventilator za 2. komp iz siga ![]() Također bilo bi jako lijepo da ima regulaciju brzine vrtnje, jer taj komp radi 24/7 pa kad se zagrije komp da ga mogu ubrzati a ako nema potrebe za većim protokom zraka, smanjiti broj okretaja ![]() I naravno da ležajevi ne izdahnu tako brzo kao kod GT ventilatora. Pa što vi znalci mislite o tom ventilatoru? ![]() Preporuke i slično ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ako ti pare nisu problem preporuka su Scythe ventovi imaš ih u Zoli
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
|
A ima? Baš sam gledao na Zolinoj stranici jučer i nisam ih vidio na cjeniku (valjda sam ih preskočio). Thx Wolv. Da uzmem: Minibea-Matsushita ili S-Flex od 800 rpm? EDIT: SRV, ne da mi se do Ve-mila, trebam autom do tamo, sa gradskim prijevozom mi je traljavo...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
|
Čini se da ću ipak uzeti Scythea sa Sonyevim motorom, koliko sam vidio i čuo, to je navodno najbolja stvar na tržištu? ![]() EDIT:"Patent Pending "S-FDB" structure allows the fan to last up to 150,000 hours." bome mi se sviđa ovo ![]() Vent može potrajati skoro 17 godina ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
evo 2 "round-up"-" (low/medium speed) low: http://www.silentpcreview.com/article695-page1.html medium: http://www.silentpcreview.com/article739-page1.html nacis tu i ove scythe-ove pa vidi malo kak stoje |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium moderator
|
Kupio Scythe S-Flex koji se vrti na 800 rpm. Mislim da je komp još tiši sa tim ventom nego bez njega ![]() Ali da bi ga mogao čuti, trebam prisloniti uho na motor. Riječ tišina je dobila novo značenje ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium moderator