Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.08.2007., 18:25   #451
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
sad bas preslusavam Amon Amarth i onako, dobri su mi...

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2007., 21:15   #452
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ja utvrdjujem gradivo ..
Slayer..
Staro 06.08.2007., 21:29   #453
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
mislim da ga cak imam negdje. poslusat cu ga ako imam.
Check the sig Istina, poslije ovog novog sam malo slusao njihov prvi album.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 09:33   #454
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor SniperWolf Pregled postova
Ja utvrdjujem gradivo ..
Slayer..
..ah,da..i ja imam taj problem..nikad dosta gradiva..trenutno South of heaven album...
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 09:47   #455
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Citiraj:
Autor Željac Pregled postova

Jako dobri..
Staro 08.08.2007., 11:47   #456
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:

da dobri...***eni su

ne znam dali je netko bio na koncertu u Zagrebu...ja sam bio i mogu reči da je bilo ***eno

p.s- ako je netko bio..ja sam bio onaj u hrvatskom dresu
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2007., 12:13   #457
marko_1
Premium
Moj komp

marko_1's Avatar

Dobar je amon ali death sam po sebi mi postaje dosadan... Power/heavy stari moj to je glazba, to sam uvijek slusao pa cak i sve ostale zanrove uz to ali to ostaje u dusi, ako mene pitas power je jedan od najtezih i najzahtijevnijih zanrova, posebice vokal, a bome isto kao i drugi instrumenti....

Ja ovih dana slusam Supreme Majesty i Axel Rudi Pell-a dosta... ***eni bandovi...
marko_1 je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2007., 07:33   #458
Th3 Cl4n5m4n
Premium

Datum registracije: Dec 2006
Dudukoviću ne pametuj. Inače... ovaj pametnjaković iznad mene mi je vokal pa sad tu nešto izmišlja... šala-mala.. svaka čast stari na glasu. Evo baš slušam snimku one laganice sa probe. jedva čekam klavijature da dođu

Inače... šta se tiče mog slušanja glazbe... hm.. a bome imam poveći izbor glazbe. Ne slušam cajke rap / hip-hop itd... nego pretežno Rock / Metal a zna se i zalomiti onih starih pop bendova. A pogotovo slušam u zadnje vrijeme one "undeground" odnosno NEpoznate bendove jer nisu iskomercijalizirani i rade zbog sebe glazbu a ne da se probiju što je danas nažalost stvar kod svih velikih bendova... Od rock-a do Death metala.

http://www.last.fm/user/Th3Cl4n5m4n/
Th3 Cl4n5m4n je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2007., 07:53   #459
marko_1
Premium
Moj komp

marko_1's Avatar

Citiraj:
Autor Th3 Cl4n5m4n Pregled postova
Dudukoviću ne pametuj. Inače... ovaj pametnjaković iznad mene mi je vokal pa sad tu nešto izmišlja... šala-mala.. svaka čast stari na glasu. Evo baš slušam snimku one laganice sa probe. jedva čekam klavijature da dođu

Inače... šta se tiče mog slušanja glazbe... hm.. a bome imam poveći izbor glazbe. Ne slušam cajke rap / hip-hop itd... nego pretežno Rock / Metal a zna se i zalomiti onih starih pop bendova. A pogotovo slušam u zadnje vrijeme one "undeground" odnosno NEpoznate bendove jer nisu iskomercijalizirani i rade zbog sebe glazbu a ne da se probiju što je danas nažalost stvar kod svih velikih bendova... Od rock-a do Death metala.

http://www.last.fm/user/Th3Cl4n5m4n/

kaj ti radis tu u 7 ujutro, ajd spavat.... i baci onaj hdd

vracam se na temu, dobro si rekao za bandove, samo opet rijetko koji band uvijek ostane dobar... to je spika: radit cemo glazbu koju mi volimo... dok se ne probijemo ... Nazalost takvih bandova je puno

ps. fala na komplimentu
Staro 11.08.2007., 02:09   #460
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:

Jesu, jesu, i te kako! \m/

Under the winter skies
We stand glorious!
And with Oden on our side
We are victorious!
Staro 11.08.2007., 11:25   #461
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Evo jutros (po prvi put) slusam My Dying Bride, prokleto dobro. Vokal je fenomenalan, osobitno kad "cisto" pjeva. Generalno, mix goth i doom metala.
Staro 11.08.2007., 13:28   #462
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Citiraj:
Autor Lord_Calidor Pregled postova
Jesu, jesu, i te kako! \m/

Under the winter skies
We stand glorious!
And with Oden on our side
We are victorious!
Draw your swords to strike
Hear the black birds cry
Let them feel your hate
Show no fear

dobri su, dobri...
niti power meni nije los, kamelot-a preslusavam...
ali opet sa judasima i ostalima se nista nije za mjerit (po mom ukusu)
@ marko_1 daj uploadaj neku svoju snimku da cujem tvoj vokal

Staro 11.08.2007., 15:38   #463
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
..ima tu neka lista hatera bendova tipa Hammerfall..ja ih zovem eurosong metal..or is it just me?...dodaj mi zlatnu sjekiru,ubit ćemo zmaja...weeeeeeeeeeeee...zauvijek ja i ti,jači smo...tralalala...i takvi pjesmuljci...stvarno...sick....poslušao sam onaj Chapter V album od HF..i zaključak..hm...Manowar je trash,ali ovo...uber trash..uzmi samostrijel..zajaši konja..vatra oko nas...bam bam..we ride..u krvi do smrti..i tako to..rame uz rame hariju i lejli na eurosongu...tekstovi tipa we are kings of metal tralalala...3 akorda pa opet..tralalala...

ajmo hateri..potpišite se..pantera i slayer rulayu..maideni su immortal..to ne diramo..sepultura..uf..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2007., 18:38   #464
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Hammerfall je imao prva dva albuma solidna a ostalo je sve na isti kalup, Blood Bound je identičan j amislim crimson thunderu, sve samo su riječi drugačije.

Ima lošijih bandova od Hammerfalla.
Kings of metal nije HF već Manowar ili ti kings of Gay metal, sam ih treba vidjeti na spotovima

Usto vokal bi mogao pozirati u brojnim Gay bodybuilding magazinima tipa Gay Builders, Der-pe junajted itd
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2007., 20:23   #465
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Istra rock fest Labin drugi dan Raport
Postava:
Vlatko Stefanovski
Partibrejkersi
Let3
Majke

Dolazak:
Subota nalazak u 7.35 pred kolodvorom, odlazak u Konzum po zalihe.
Šoping lista za 5 sati drndanja vlakom do Rijeke:
2×MB pilsner od 2 l + 2×0,5 limenka Pilsner Urquell
Jasno da smo svi uspjeli kasniti pa je bilo kupoavnje karata na vrat na nos.

Ulazak u vlak utrpavnje u kupe, otvaranje prve pive, početak budaliranja, frend koji je ružio cijeli tjedan prije i spavao max 3 sta dnevno i onda išao na posao unatoč izjavi meni ne treba sna! prvi počinje hrkati, slikanje s njime i iskorištavanje spavajučeg čovjeka. Pola sta pred rijekom drugom frednu ponestaje cuge a i ostali smo na kraju s cugom. Dolazak u rijeku odlazak u Dućan po obnovu zaliha i frtalj kruha za sendvič.Slaganj snedviča i uništavanje pivi u parku pored kolodvora, slikanje sa spomenikom palim željezničarima u NOBu i nuđenje pive istome, drugi odlazak u dućan po popunjavanje malo prije popunjenih i sad praznijih zaliha.

Odlazak do busnog koldvora kupovina povratnih karata za Labin, čekanje busa koji kasni sat i pol, nalaženje idealnog mjesta za pišanje, i pražnjenje duhanovog frižidera s pivama.
Dolazak busa sjedanje na rezrvirana mjesta i nakon toga dizanje s istih jer je prodana dupla rezrvacija, stajanje u Busu 2 sata za 60km do Labina.
Dolazak u labin i saznaj eda imao Pol čuke pješačenja do mjesta koncerta koje je kod OMV benge ( restoran Dubrova), dolazak do mjesta te produžetak do Plodina po nove pive.Nalaženje mjesta za kamp ( iako nismo imali ni šator ni vreću al tek tolko da vidimo gdje ćemo se sruštiti)
Početak koncerta
prvi na redu genijalni Vlatko Stefanovski, iako sam ga gledao više puta, ponovo me iznenadio sa svojom viruznošću savršena uživancija, užitak za uši.Svirka traje nekih sat i pol sat i 45, povratak na bis, još pola sata genijalne muzike.Moram priznati da su mi draži njegovi instrumentali od pjesam ikao su i one genijalne, no instumentali su mi jednostavno draži veći mi je užitak gledati majstora na djelu.

nakon kraće stanke Partibrejkersi, koje sam kompletno propustio jer ih nikada nisam previše slušao a i nakon Stefanovskog to je blijedo. Odlazak do "kampa" po pivu.
Kratki spavanc ipak sam od pol 7 na nogama a već je nekih 2 pol 3.
Zbudio sam se taman pred početak Leta3, sviraju većinom nove stvari koje mi idu neizmjerno na spolni organ, pa stojim malo udaljeno, pred kraj sviraju starije stavri pa uljećem napred u pog, bis, mrle na basu pjeva svoje već tri uobičajenje pjesmice uz grohotan moj smjeh jer se nemogu suzdržati kad to čujem, dolazak ostatka banda na stage i sviranje samo stvari, brutalan pog gdje mi je drago da imam 100 kila i 190cm.
Kruna večeri MAJKE.
Band koji obožavam i koje sam fulao na koncertima u ZGu.
Odsvirali skro sve pjesme koje su ikad snimili jedino su isputili Izazvajmo nerede i još jednu al mi je mozak stao i ne sijećam se. Bare izgleda kao leš da je žensko bi bio proglašen anoreksičarkom, žalosno pomalo je izgubljen ali dobro pjeva sjeća se svih riječi i dečki odlično sviraju. Sviraju do pola 6, cijelo vrijeme u pvom redu, genijalno.
kraj majki na drugom stageu počinje svirati neki beskrajno naporan mladi metal band, vokal se isključivo dreči bubnjevi zvuče ko da se lupa po praznim limenkama, jednoglasna odluka odlazak do "kampa" uziamne ostalih piva i smjer plodine po nekaj jestvio. problem rade tek od 7 a sad je pola 6 i sunce lagano počinje pičiti, sjednje na rizol i kroz 10 minuta smo svi zaspali. Činilo mi se brzo no u biti je bilo 45 minut akasnije bude nas radnici plodina i vele da s epresleimo na dru strnau ulaza jer tamo je hlad a oni tu moraju staviti vanjski prodajni prostor, jedan čovjek jelcovg godišta s dugom čupom i hrpom naušnica u plodnine majci samo veli nije bad smao spavajte meni je kćer došla doma prije pola sata ja sam htio ići ali moram raditi danas. Kolektivno seljenje na drugi rizol i padanje u očaj znajući da moramo ubiti još pol čuke do otvaranja. U 7 ulazimo ko prvi kupci kupujmeo vodu i pivu i kruh za sendviče.
Čekanje busa nekih 45 minuta i sazanje da nam povratne ne vrijede niš jer su za drugog prijevoznika. Plaćanje puta do Rijeke i psovanje...
Dolazak u Rijeku nadoplata za prvi vlak do ZGa, brzi vlak s klimom ulazak u kupe i razvaljivanje po sicevima, hrkanje...

Viva la Pola Raport!
Dakle kak nije bilo para za Metal Camp , al se išlo ko zadnje dve u Pulu na Vivu. Polazak iz Vodica oko 9 ujutro, tankanje plina u Šibeniku i smjer magistrala, cesta prazna ali je vruće za povaginiti, a ja jedini vozač. Prvo stajanje benga kod Sv.Roka d abi izbjegli sustšanje i dizanje s Obrovca, nakon toga ekipa je u roku 10 minuta počela hrkat a meni je došlo poludjet jer se meni jednako spavalo. Put sam po sebi samo dug usranih 8 sati s time da se od Rijeke do Labina opet trebalo probijat i trajalo dobrih sat i pol dva, postajem životinja za volan i želim ubijati digiće s kamperima. Oko 17h napokon dolazak u Pulu i pronalaženje mjesta. oslazak u dućan i obskrbljivanje alkoholom. Vino po izboru: Venus u tetrapaku ×4 i sok od grožđa ×2. Smjer plaža. Vraćanje na Monumente i dizanje šatora i lagano pijucakanje. Uspjeli smo propustiti cijeli prvi dan tak da sam vidio samo Six Pack od većih i par manjih bandova na drugom stageu. Oko 3 krepavam i padam u šator. Jasno da je ujutro postalo u šatoru kao u Sauni i to oko pol 8 mrzim cijeli svijet jer sam još ubijen od vožnje, smjer plaža. Ručak u Pevecu i kupnja cuge Ribar + Fis od crnog rbizla Ovaj puta ne propuštamo i ulazimo već oko 18h. Prvo odlazak na drugi Stage sviraju skretničari Ok band ali taman se preklapaju s Popeyeom, band koji mi možda glazbeno nije toliko po ukusu ali dečki super sviraju a frend ih sve zna, sviraju nažalost pre kratko, povratak po cugu van kasarne, sliaknje čovjka u savršenoj majci na kojoj na leđima piše: "Soja je moja prijateljica a ja svoj eprijateljice ne jedem" a napred velikim boldanim slovima "VEGAN IS MURDER" .
Opet ulazimo i geldamo par dobrih bandova na drugom stageu, nisam nažalost popamtio imena, polagano odlazak do glavnog stagea jer sviraju Pogreb X, band Satana panonskog, pjesme bolesne i vjerojatno jedini band koji je jednako omiljen kod Punkera kao i kod Metalaca. Vrhunac jasno Lepi Mario, nažalost imaju samo pol sata, nakon njih. One way system, za koje sam čuo ali ih nikad nisam čuo, ostavili su mi Ok dojam no, imao sam osječaj da se vokal jako slabo čuje, sve u svemu mi nisu baš do kraja sjeli, iz daljine sam imao osječaj da sviraju preko penisa, ekiap koja ih više sluša veli da su bili izvrsni. Nakon njih GBH, bend koji me zanimao jer am bio čuo koju stvar a i frend koji veli sviraju ti brže od tvojih motorheada, mislim si da odmah i vokal je ružniji od Lemmya i imao sam pravo nisu ni ružniji a ni brži al su Ok svirali, s više entuzijazma od One Way systema. U pauzi između OWS-a i GBH-a odlazak po cugu i do drugog stagea gdje sviraju The Drinkers, Ljubljanski veseljaci, veseli Punk, pjesme isnpirirane alkoholom i zafrkancijom, ukratko zakon. Usput kupujem majcu Satana Panonskog ružna kao i on sam . Nakon GBHa Peter and the Test Tube babies ikone Britanskog Punka, njih malo slušam i polako klonem jer nemrem više stjat na nogama idem do kampa samo da bi na drugom stageu čuo jedinstveni ritam Sepulturinog Chaos A.D., ništa bolje od benganja u prašini , sljedeća stvar koju bend svira je opet dobra za benganje ali s eja nemrem sjetit koju su svirali, znam samo da sam se razbengao i nagutao prašine . Smjer Šator, sutra isto sranje sa suncem pola maderfaking 8 i u šatoru sauna i još moram frenda peljat na kolodvor, kolektibvno dizanje hodajućih zombija i sjednje u auto na ponovnih 8 sati vožnje. U Labinu sam strusio prvi mad bat koji je na pol puta do Gospića uz hrkanje putnika u autu popustio, tamo na bengi kupnja vode i još dve konzerve tog dreka to me onda držalo do Vodica gdje je popustilo pa sma bio leš na nogama.
Sve u svemu zabavno s time da smo s evrćali preko Učke gdje sam uspio fulat skretanje i završit na makadamu pa je bilo vraćanje ali pogled je iskupiljivao za sve.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Staro 12.08.2007., 03:57   #466
marko_1
Premium
Moj komp

marko_1's Avatar

Citiraj:
Draw your swords to strike
Hear the black birds cry
Let them feel your hate
Show no fear

dobri su, dobri...
niti power meni nije los, kamelot-a preslusavam...
ali opet sa judasima i ostalima se nista nije za mjerit (po mom ukusu)
@ marko_1 daj uploadaj neku svoju snimku da cujem tvoj vokal

a budemo jednom snimili nes pa ces cut

@isus : lijepi provod care, daj mi reci imas kakvih slika mozda da puknes, kako bi se i mi mogli osjecati kao da smo bili tamo...
Staro 12.08.2007., 11:05   #467
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Evo jutros (po prvi put) slusam My Dying Bride, prokleto dobro. Vokal je fenomenalan, osobitno kad "cisto" pjeva. Generalno, mix goth i doom metala.
Vjerovatno si slušao zadnji album (A Line of Deathless Kings) na njemu ima dosta clean vokala.
Preporuka:
Anathema
Paradise Lost

@thedream
Tipična spika - go redneck!
tOta je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2007., 11:16   #468
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
..ima tu neka lista hatera bendova tipa Hammerfall..ja ih zovem eurosong metal ..or is it just me?...dodaj mi zlatnu sjekiru,ubit ćemo zmaja...weeeeeeeeeeeee...zauvijek ja i ti,jači smo...tralalala...i takvi pjesmuljci...stvarno...sick. ...poslušao sam onaj Chapter V album od HF..i zaključak..hm...Manowar je trash,ali ovo...uber trash..uzmi samostrijel..zajaši konja..vatra oko nas...bam bam..we ride..u krvi do smrti..i tako to..rame uz rame hariju i lejli na eurosongu...tekstovi tipa we are kings of metal tralalala...3 akorda pa opet..tralalala...

ajmo hateri..potpišite se..pantera i slayer rulayu..maideni su immortal..to ne diramo..sepultura..uf..

drito ono kaj ja mislim o takovima
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2007., 12:29   #469
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor tOta Pregled postova
Vjerovatno si slušao zadnji album (A Line of Deathless Kings) na njemu ima dosta clean vokala.
Preporuka:
Anathema
Paradise Lost
Jesam taj, ali jos i neke starije.

Za Paradise Lost i Anathemu vec dugo znam, mislim da imam sve od oba benda

BTW Paradise Lost je jedan od onih band-ova koji su najvise mijenjali smijer, nema sta nisu bili
Staro 12.08.2007., 12:44   #470
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Jesam taj, ali jos i neke starije.

Za Paradise Lost i Anathemu vec dugo znam, mislim da imam sve od oba benda

BTW Paradise Lost je jedan od onih band-ova koji su najvise mijenjali smijer, nema sta nisu bili
Nažalost Anathema koliko vidim otišla k vragu, tour sa HIMom kraljevima love metala
Što se tiče PL, tanka je linija između žanrova, oni su dobri kakvih bendova ima... eksperimentalni albumi

Kod mene u zadnje vrijeme većinom svira Blind Guardian, Darkthrone, Rush, Sunn O)), Boris... svega pomalo, nikad dosadno
tOta je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2007., 13:02   #471
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Isus Pregled postova
prvi na redu genijalni Vlatko Stefanovski, iako sam ga gledao više puta, ponovo me iznenadio sa svojom viruznošću savršena uživancija, užitak za uši.Svirka traje nekih sat i pol sat i 45, povratak na bis, još pola sata genijalne muzike.Moram priznati da su mi draži njegovi instrumentali od pjesam ikao su i one genijalne, no instumentali su mi jednostavno draži veći mi je užitak gledati majstora na djelu.
Je, njega je fakat gušt slušat
U to ime sam upravo otvorio Žuju i nafrljio mjuzu...upravo piči Bistra voda

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2007., 20:44   #472
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Slike nemam još, frend je slikao pa kad ih dobijem ću staviti linkove.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi

Zadnje izmijenjeno od: Isus. 12.08.2007. u 22:00.
Staro 15.08.2007., 12:14   #473
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

the berzerker ?!
omfg, slusam ih i ne vjerujem, nabijacina totalna...
nisu oni za mene

Staro 15.08.2007., 13:50   #474
Corporal Clegg
Outlaw Torn
Moj komp

Corporal Clegg's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ovaj thread mi je promakao
Dakle, sto se slusa - osim blacka i powera, dosta toga. Standardno - Maiden, Slayer, Megadeth, Metallica (kad se osjecam nostalgicno ), Exodus, Anthrax, Judasi, SoaD, Dream Theater, Symphony X, Strapping Young Lad, Kataklysm, Quo Vadis, Cynic (ponosni vlasnik vrlo rijetkog Focusa), Necrophagist, Carcass, Black Label Society, Black Sabbath, Led Zeppelin, King Crimson, Pink Floyd, Annihilator...

U zadnje vrijeme me prilicno cvrsto drze Floydi.
Staro 15.08.2007., 15:26   #475
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

wow, kod mene je isto, sve osim blacka i power-a. Nisu ful isti bendovi, no tu je to.
Staro 15.08.2007., 16:45   #476
Corporal Clegg
Outlaw Torn
Moj komp

Corporal Clegg's Avatar

Citiraj:
wow, kod mene je isto, sve osim blacka i power-a. Nisu ful isti bendovi, no tu je to.
Mislim, ima toga jos, samo mi se ne da nabrajati sad...

BTW, svaka cast na Chemical Weddingu (Last.fm ti vidim), njegove solo radove stujem mozda i vise no Maidene iz tog istog perioda (osim jasno, AMoLaD). Tyranny of Souls je nesto predobro.
Staro 15.08.2007., 17:00   #477
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Tyranny Of Souls? Hm, pa bas mi i nije nesto...
Ali Chemical Wedding i Accident Of Birth su mi medju najdrazim albumima uopce. Prokleto dobri albumi.
Staro 15.08.2007., 17:05   #478
Corporal Clegg
Outlaw Torn
Moj komp

Corporal Clegg's Avatar

Citiraj:
Tyranny Of Souls? Hm, pa bas mi i nije nesto...
Ali Chemical Wedding i Accident Of Birth su mi medju najdrazim albumima uopce. Prokleto dobri albumi.
Pogotovo Chemical. Jerusalem kao najbolja stvar s albuma. Ili Trumpets of Jericho.
Staro 15.08.2007., 17:19   #479
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor Corporal Clegg Pregled postova
Pogotovo Chemical. Jerusalem kao najbolja stvar s albuma. Ili Trumpets of Jericho.
Ma ne moze se tu nista izdvajat Evo Book Of Thel je predobra. Ili Machine Man. Ili Gates Of Urizen.
Staro 15.08.2007., 17:50   #480
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Corporal Clegg Pregled postova
Ovaj thread mi je promakao
Dakle, sto se slusa - osim blacka i powera, dosta toga. Standardno - Maiden, Slayer, Megadeth, Metallica (kad se osjecam nostalgicno ), Exodus, Anthrax, Judasi, SoaD, Dream Theater, Symphony X, Strapping Young Lad, Kataklysm, Quo Vadis, Cynic (ponosni vlasnik vrlo rijetkog Focusa), Necrophagist, Carcass, Black Label Society, Black Sabbath, Led Zeppelin, King Crimson, Pink Floyd, Annihilator...

U zadnje vrijeme me prilicno cvrsto drze Floydi.
Bit' će nešto od ove današnje mladeži, ne slušate svi cajke i techno.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote
Odgovori