|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Problem s ikonama
http://i145.photobucket.com/albums/r...novici/asd.jpg imao Vista Customization pack,obrisao ga,ali mi ostale ikone od Viste i pozdravna tema od Viste...Kako da ih obrisem..?? hvala EDIT: dali ce pomoci ako ponvno instaliram Service Pack 2 Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 19.08.2007. u 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Instaliraj TuneUp Utilities 2007 (link). Pokreni ga, na početku odaberi TuneUp Styler, u novom prozoru prvu opciju Change icons and names, kad klikneš pojavit će ti se izgled ikonica. Desno potraži Reset all categories - OK i Apply, pričekaj malo i vratit će ti sve na staro. Kad si s tim gotov, lijevo u Sidebaru potraži Logon screen i kad ti otvori imaš opciju Restore Defaults i dole onda Install Logon Screen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hvala na pomoci ali ovaj program ne pomaze...Javlja mi gresku da ove ikone sto imam da su default windows ikone i da nemoze vratiti stare jer one ne postoje... imas drugu ideju?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ne razumijem jesi ti fizički obisao taj Customization Pack folder, trebao si prvo deinstalirat jer koliko vidim ostao ti je i "Vistin" sidebar. Zamijenio ti je sistemske ikonice sa svojima. Trebao bi ga ponovo instalirat i potražit negdje opciju za deinstalaciju. Baš zbog ovoga ne volim te uređivačke pakete, previše prtljaju po sistemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
vistin sidebar sam ja ostavio jer se on posebno instalira i moze i na XP..Ima programcic i on nije sastavni dio customization packa......IZgleda da jeste zamijenio sistemske ikone svojim...Obrisao sam ga na ADD OR REMOVE.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
OK, sjetio sam se nečega. Uglavnom skini ovo. Odi opet u TuneUp Styler - prvu opciju Change icons and names - dolje na Icon packages - gore imaš Add i mali zeleni plusić - Read icon package from file - izaberi ovo što si skinuo - dolje Install - pa Apply i OK. Onda da riješimo usput i Logon Screen. Skini ovo. Odi još jednom u TuneUp Styler - odaberi predzadnju opciju - gore imaš Add - Import Logon from file - izaberi ovo što si skinuo - i dole Install Logon screen i voila sve sređeno. P.S.:riječi ovo su klikabilne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
hvala care..sve je super sada..inace posebno hvala za ovaj program.. CENSURED program je odlican i koristan..ima dostaa stvari za odrzavanja i uredjivanje racunara.. tnx Pravila sluze za citanje i postivanje... http://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 19.08.2007. u 11:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|