|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ali najgore je to da sam prvo dobijao samo digresije, a potom monitore koji služe prvenstveno za grafičku obradu slika unatoč mojem prethodnom preciziranju. Dakle uopće nisam dobio neki koherentan savjet. |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
gorluk otišao ti sa foruma ili ne (što je imho velika šteta na uštrb svih korisnika), ti si moj idol ![]() ako nešto mrzim onda su to arogantni review-based ljudi... što me sjetilo jednog poznanika koji galantno razgovara o razlici u ležanju na cesti evo 7-8, imprece, lamba i takve pile, tko je bolji na stazi i takve spike... jedini je problem što u svojih 26-27 godina života nije stekao vozačku ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
[QUOTE=gorluk;786198]Heheheh, tek sam sad skužio (ok, ono mi je bio prezadnji post, ali na ovo nisam mogao odoljeti ![]() Iskreno se nadam da ćeš imati još puno predzadnjih postova...a prestanak pisanja da će uvjetovat zainteresiranost za neko drugo područje, a ne par likova koji ne podnose većeg znalca od sebe. |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#36 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Nemoj se dati provocirati. Napisao si i vise nego bi i trebao. Cak bi i covjek koji nikad nije vidio LCD zakljucio da znas o cemu pricas. Pozdrav... ![]() ![]()
#37 |
Premium
|
Ma pustite egomanijaka, samo se hoće praviti važan... |
![]() |
![]() |
#39 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
Gorluk - pusti njubare da pišu gluposti. Stalni članovi foruma znaju kakvu tko ima reputaciju i iz postova se vidi količina znanja. Dajte čovjeku da moderira taj dio foruma da ga ne prcaju lejmeri. |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A vidite da je nedokazan, nek onda uzme tog Benq-a i bok. Ista stvar je i sa onima koji kupuju neki drugu komponentu, predlože nešto, objasniš mu da ne valja, onda traže preporuku, preporučiš, onda traže mane u preporuci i kupe ono šta su prvotno mislili. Jer su ipak oni u pravu gorluk kužiš ak odeš to znači da je on pobjedio, dobio je što je htio, isprovocirao je. Najbolje je ne odgovarat na thread kad krene ovim tokom i gotovo. |
![]() |
![]() |
#41 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma neće on nigdje otići,odnosno i ako ga nema sad vratit će se on. ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
|
|