|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() POŠTOVANJE!!! DANAS SAM IŠAO KUPIT LAPTOP HP Compaq 6715s u kojeg jeprodavač stavio dodatnu memoriju, ukupno 2GB ali nije vidio 64/512 kb L2 cache (što sam doma u DOS-u vidio) što nije točno prema podacima sa interneta. KAKVA li je greška u pitanju? ako li je u procesoru onda ga moram reklamirat???? Model: GC078ES1 Procesor AMD Turion 64 X2 TL-56 1,8 GHz 2 x 512 KB L2 cache, 667 FSB Tehnologija AMD mobile x2 64-bitna tehnologija Chipset ATI Mobility M690T Chipset Sistemska memorija 2 x 1024 MB DDR2 667 MHz max 4GB, dual channel memory |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
dance instructor
Datum registracije: Apr 2006
|
to ti je kad kupuješ HP ![]() znam da nije ohrabrujuce, ali HP je za sminkere (i ja sam ga htel ali sam odustal)..inace ovaj model ti je best buy definitivno... ali nebi znao o cemu se radi u tvojem slucaju... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Pa nemaš kaj tu L2 ceche je ugradjen u turion procesor i takav je kakav je.
__________________ |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svi naši prodavači se ograđuju na način da ne garantiraju da su podaci na njihovim stranicama 100% točni.
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ak je Turion unutra onda je cache onak kak je na svakom drugom Turionu i tu se nemas kaj brinut, a to da su oni fulali dok su pisali spoecifikacije nije nis cudno |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
I da li je možda jednostavnije pogledat u biosu ? Ovaj ako je do cpu-a, mada sumnjam, ja bi to zamijenio po brzom postupku. I slažem se sa Mar, mislim da je točno odgovorio, što je L1 i L2 kod tvog cpu-a. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|