|
![]() |
#1 |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
Kada vam je stigao modem i spliter?
Nakon duuugo ratovanja, moljenja, prijetnji i pisama stigao je i meni ADSL. Nazovem SZK da provijerim status zahtjeva (jerbo sam za telefon slao i nosio jedno 10-ak puta i svaki put mi vele da nisu zaprimili) i vele mi da je sve ok i da mi šalju modem i spliter u roku od 30 dana!! Zanima me da li ima šanse da stigne prije ili ipak moram čekati 30 dana?!?! ![]()
#2 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
daj bar navedi providera ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Osobno sam cekao skoro pa 30 dana od podnosenja zahtjeva. A dozivio sam da su mojim klijentima dofurali opremu i u roku od 15 dana. Tako da - 30 dana nije pravilo.
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
meni za 15 dana frendu za 2 mjeseca...
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Meni stara isti dan naručila adsl za doma i sebi na posao.... njoj na posa ispostavili su ga u roku tjedan dana a ja dobio za mjesec dana...... provajder t-com..nema pravila ak ti treba sto prije zovi ih svaki dan mozda im dopi*dis pa ce ti prije donijet i gl ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
heh mjesec i pol cca sam čekao da se gamad od tcoma pojavi na vratima...lik mi je tutnuo spliter i modem e rekao.. "znas sam instalirati" ja reko da..lik se okrenuo i rekao hvala doviđenja ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
Ma ispiz**o sam u išćekivanju pa reko da nazovem SZK (ne znam što mi je bilo) i veli mi "kokica" s druge strane "Ako ste uzeli samoinstalaciju tada ima šanse da vam stigne u roku od 10-15 dana Overseasom". Pitam ju jel može to napismeno ![]() ![]()
#10 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ipak su ovi ovde u necemu bolji od kolega iz Hrvatske. Meni su u roku od par dana (ne sjecam se tacno koliko, ali je bilo manje od 7) dosli i to sve instalirali.
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
heh ja sam predo zahtjev jedno mjesec dana prije nego mi je adsl uopce bio dotupan.... ali nakon sta je postao dostupan dosli su, ako se dobro sjecam, za 29 dana ![]()
#14 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
ja sam sve dobio u roku od 2 tjedna, pa izgleda da ovisi kako tko donosi, i koliko brzo se zahtjev obradi... |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
meni nekih 25 dana. Lik je bio dosta korektan, tada nism imao pojma o internetu i lik mi je složio wlan, sve objasnio, stavio router gdje ja želim i sve 5, to je prednost života u maloj sredini ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
ma ima i u T-Comu dobrih likova al su u manjini ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
#17 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
podnio zahtjev za novi telefonski priključak i ADSL u petak popodne. pripremio se na čekanje jerbo lik rekao u roku 30 dana. da me budu kontaktirali. u ponedjeljak ujutro zove me frajer na posao i veli da mi je doma u dvorištu i da bi mi prikopčal sve, ak' može. pošto mi nisu instalacije bile profurane do kraja, sve se "otegnulo" na tjedan dana. ja zadovoljan. nije sve tako siv..., hm, T-rozo. ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ova tema vec postoji i mislim da je par puta pokretana.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|