|
![]() |
#1 |
Terminirani determinator
Datum registracije: Sep 2006
|
Novi poslovni lap
Evo ovako treba mi poslovni laptop. Koristio bih ga se za mail,pisanje nekih dokumenata u wordu,zvanje preko skypea ,surfanje i tako znaci skroz minimalni zahtjevi. Laptop mora imat bateriju koja traje bar 2.5-3 h ,kvalitetan ekran (S-IPS matricu) ,težine do 2kg,bežični WLAN. Mislim uzimat od VIP-a onu karticu sa HDSPA mrežom. Jel valja to ikako? I posto se povremeno igram (Call of Duty 2) igra je stara 2 godine pa netreba tako jaku grafičku.Dosta je Radeon 9700 i P4 1.5Ghz za igrat. Pa ako moze neki koji ima neku graficku bolju i moze posluzit i za povremeno igranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
IPS matricu budeš teško našao, koliko znam ima je jedino Thinkpad T60 i to samo najjače verzije sa 15" ekranom rezolucije 1400x1050, ti modeli su težine 2,38kg, http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=4312 ako trebaš nešto lagano sa svim funkcijama i baterijom koja ide bez problema 3-4h onda ovo http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=5359 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Terminirani determinator
|
Nakon temeljitog čitanja Vranoginog vodića vidim malo ču promjenit zahtjeve za laptop. 1.)Težina nije toliko bitna pošto če se prenosit dosta rijetko(sajmovi,poslovni putovi). 2.)Nemora bit ova matrica al ekran neka bude kvalitetan. 3.)HDSPA ugrađen nije uvjet 4.)Grafika moze i integrirana Cijena do 10000kn Zadnje izmijenjeno od: Emperor. 10.07.2007. u 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Terminirani determinator
|
Danas je mom starome moj dragi bratic(koji se bavio računalima prije 10 god) rekao da kupi Toshibu jer su kao najbolje. Ali meni se bas i ne cine najbolje ,a od poslovnih modela ima samo ovih skupih. Sta da kazemn starome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Terminirani determinator
|
Citiraj:
Kakva je kvaliteta izrade,i zasto ima samo 1 godinu jamstva? Jel to cijena sa tim komponentama,i jeli to cijena kod tebe? Zadnje izmijenjeno od: Emperor. 13.07.2007. u 02:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Terminirani determinator
|
Evo več se služim laptopom desetak dana. Vidi se da je kvaliteta izrade solidna,softver je vrhunski od IBM-a. Samo me ubija ova debilna Vista kojoj ni 2 quad procesora i 16GB nebi bilo dovoljno da rade kako treba. Planiram uzet još gigu rama jer imam samo 1 stick od 1GB. Kolika je cijena i koja se ugrađuje u ovaj mode R61 Thinkpad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
PC-5300 (667 MHz) SO-DIMM DDR2 http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=21090
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
dance instructor
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
ja sam se isto dvoumil između Thinkpada R61 i Dell Latitude D830, ali je DELL prevagnuo... jednostavno mi Thinkpad antipaticno izgleda i nebrem si pomoci.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|