|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
sve mi je jasno,ideš sa sendvičem na posao i ne pijes pivu u društvu nego mineralnu (ima isto mjehuriča a zdravija je od pive,a ni ne smrdiš toliko),nosiš cipele 4 godine,jer šuster popravlja ko da su nove... ![]()
![]() |
![]() |
#153 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() |
#154 |
Premium
|
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Tlacitelj i neznalica
|
![]() |
#156 |
Premium
|
ma ne bi ![]() evo bas sada idem doma i sve cu joj ispricat ![]() pozdrav ekipa odo ja doma pa malo u fush ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn sto se tice minusa i kredita nemam ih al nemam ni neke troskove jer stan neplacam, dajem nesto za rezije starcima i sebe financiram i imam dosta... naravno to ce se bitno promjeniti kada se ozenim itd... al do tada ce diploma biti u dzepu a i veza za posao osigurana ![]()
![]() |
#158 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ma ja mislim da je sve u redu samo da je nekako doci do stana,da nije ta rata za stan tako puno dalo bi se lijepo uzivati,malo stediti,koji fond i bilo bi to ok,ali rata za stan ubija sve...
![]() |
#159 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
isitna... to je najveći tekući izdatak i sramotno je da centar praga, budumpešte, beča i sličnih svjetskih centara imaju do duplo jeftinije kvadrat stana nego ova naša velika metropola u kojoj mlatimo turiste i sl. stuff da ne ulazim dublje u neke rasprave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
OT: ajdmo otvorit topik o dionicama i fondovima. stara namjerava nešto love uložiti pa ma zanima što je pametno u ovo vrijeme otvorio ovaj: http://forum.pcekspert.com/showthrea...792#post779792 |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
OT: Kad smo svi fino pametni i nadareni do zla Boga, zasto se ne bih udruzili i osnovali jednu jaku firmu? Pa onda mozemo na 100 strana : dionice, prodaja, servis, programiranje, odrzavanje, obuka, bla ,bla..... On topic: bas me briga tko ima koliku placu, ja znam da radim za minimalac kod privatnika, jos nisam fax zavriso, ozenjen, drugo djete na putu, nemam minusa, nemam kredita, i polako i oprezno se penjem.... Za fuch mi nije problem oderati tu i tamo nekoga tko to ne zna, pa cuj i mene deru za nesto sto ja ne kuzim, zar ne? tako je kod svih samo necete reci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#163 |
all you need is freeware
|
![]() |
#164 | |
Premium
|
Citiraj:
Za zgaziti sve oko sebe trebas imati i znanja (ja ga na ovoj grupi jos nisam vidio u primjenjivom poslovnom obliku), ugovorenih poslova, izvrsenih radova i slicno, a da bi tih 100 ljudi nakon mjesec dana zadrzao na okupu, uz samo 10kkn brutto place, s ostalim hladnim troskovima treba ti cca 1,5Mkn (zaradjenih, ne ukupnog prometa). Bez ikakvih unapredjenja znanja, ozbiljnog marketinga ili neceg slicnog. ![]()
![]() |
![]() |
#165 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() a da ne govorim koji bi problemi nastali oko prepirki..ja bi ovo ti bi ono itd ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
all you need is freeware
|
![]() |
#168 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ma uzmimo firmu od 10 ljudi pa vec nastaju problemi,a kamo li ista vece od toga. Da to su one fore iz casopisa i od menagera...samo trebate to zeljeti,biti ustrajani,biti sigurni u sebe i tako dalje i tako dalje...jedan od njih milijun uspije i onda poslije dijele pamet,a mogu se kladiti da krene opet ispocetka da ne bi stigao tu di je sada(mislim na neke poslovne ljude,Bill Gatesa kada ste ga vec spomenuli i slicne poslovnjake koji sada djele savjete).
![]() |
#169 |
Premium
|
Ma znam, no takve price slusam svako malo, uvijek krene "a zasto ne radis u svojoj firmi". Grrrrr. ![]() Da ne kazem kako svi misle da je dobiti "veliki" posao samo stvar "veza, politike i love". Da mi je vidjeti te face kad stvarno i dobiju posao, sto ce onda. ![]()
![]() |
#170 |
Tlacitelj i neznalica
|
....naci ce nekoga drugoga da radi za njih,varati i lagati dok mogu,a kada ih skuze vec ce se osigurati da im je svejedno oce li vise raditi ili ne....otprilike to tako ide!
![]() |
#171 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
4K FTW
|
slučaj: dobio komp na sređivanje gasi se nakon welcome screena, izvađen hard stavljen u drugi, očišćen na kratko ali je na kompu bio antivir pa je bil oteško micat viruse, opet stavljen u komp, pokrenut hirensboot cd, sa mcafee ociscen hard, opet stavljen u komp, sad je na kompu bio nod32 ![]() stavljen u komp, stavljeni windowsi, ofis, svi programi potrebni za multimediju, sigurnost, internet, autopatcherom updejtan (trajao par sati .... :/ proc je duron 850, spori wd 30gb hard...), spojen na adsl i updejtan na sve zadnje updejtove, i antivirusni i antispyware isto, te defragmentiran i backupiran sa acronis trueimage. komp je u perfektnom stanju, za razliku od početka... koliko to vrijedi? EDIT: nisam htio, majke mi, nisam htio ali zbog reputacije se čekalo na mene i baš sam ja morao to obaviti, jer se dobar glas širi.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
|
![]() Baš sa sad malo razmišljam, non-stop visim po ovom forumu i internetu...s vremenom sam se naučio koristiti računalo naprednije nego obični korisnik, upoznao sam hw i sw, pa sam i počel popravljati kompove drugim ljudima..a siguran sam da svaki drugi korisnik foruma to radi,...nije da je neka velika lova u pitanju, ali lova je lova...al ono kaj mene zabrinjava je dal imam samo ja sve manje posla ili je i kod vas tako...? mislim, danas svaka "budala" manje-više zna popraviti komp, instalirati Windowse, i sl., a ako i ne zna, prije se obrati u servis, jer ima kao više povjerenja u njih, (a oni ga odere kak' hoće), nego nama, koji bi isti posao možda napravili kvalitetnije, a naravno i jeftinije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#176 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() U pravu si da danas sve više ljudi sami čeprkaju oko računala i windowsa no postoji poslovi tipa povrat izgubljenih podataka, umrežavanje, wireless itd. koji su običnom korisniku nepoznanica i ne žele zabadati nos (još uvijek). Nekada je bilo dosta da znaš pisati ugljenom na komadu papirusa pa si bio netko i nešta. S vremenom se mora sve više toga naučiti i znati.
![]() |
![]() |
#178 |
4K FTW
|
nema to sam toliko mnogo veze. iako znaju ljudi, i sve više koriste komp, još uvijek ima raznih stvari koje ne znaju. uglavnom, kad dođe do problema, treba samo malo mućnuti glavom i problem riješen. svi sve znaju dok ne zeznu gadno komp, odu u servis, tamo ih oderu i onda drugi put zovu klinca ili nekog poznanika iz susjedstva iz rodbine, i nakon njega, zovu osobu za koju su dobili preporuku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
|
![]() |
#180 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
upravo tako ![]() zašto ne unovčiti nečije n00bstvo... isto kak meni zidar neće besplatno spustit strop i opločit kupaonu, tak ni ja njemu neću podesit wlan na t-com router + susjed-free mod bez par stojadina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|