|
![]() |
#1 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
![]() Napajanje od 550w Raptoxx mi je preslabo za moju konfu (ne želi se upalit) pa sam gledao neka jača napajanja od 700w npr. Napajanje 700 W ATX 2, FORTRON, Epsilon, ATX 2 za 896kn i tako dalje svaki prijedlog je dobrodošao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Uzmi si Corsaira 520w ili Seasonic od 500ak W ili chieftec 550w (ako te ne smeta buka) vjeruj mi problem niej u 550w nego u imenu raptoxx - on ne daje 550w... Ni blizu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Čupavac
|
Što mislite o OCZ power supply GameXStream 700W, SLI-ready, crno, EPS, ATX 2.2, 4×12V (72A), 12cm blue led FAN i Thermaltake W0116, power supply Toughpower750W,crno,EPS,ATX 2.2,4×12V,PFC,AFC, 14cm fan, modularno. Oboje u Ve-milu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Seasonic od 430W ti je dosta, kao što ja imam sa gts 640 i sve radi savršeno, čak i kad naclockam proc i grafičku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislimo da ti je nepotrebno. To što tom Raptoxxu u deklaraciji piše 550W, možeš biti siguran da nema toliko. Seasonic na drugu ruku ima tih 430W ako ne i više. I pokrenut će tvoju konfu 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ne treba tebo niti 500W a kamoli neko 600+W ako želiš dati malo više novaca uzmi Corsair HX520W u ADM-u za 730kn http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4488 ako ti je to pino para uzmi CoolerMaster 430W za oko 420kn ili Chieftec 550W http://links.hr/index.php?naziv=Napa...kl=052.715.055 ova konfa koju ti imaš vuće u max load-u možda 200W ![]()
![]() |
#9 |
Čupavac
|
Ok ma mislio sam se još osigurati za buduće nadogradnje (još jedna grafa,dva diska,još rama,kad Blu-ray bude imo neku normalnu cijenu) na kutiji od grafičke piše da najslabije napajanje koje ju smije tjerat mora imat 480W a meni na 550W rikava i gasi se. Inače je napajanje koštalo oko 700kn i tiho je pa mi se učinilo kvalitetno ali sam se ipak prevario. Seasonica ne znam gdje da nabavim a da budem iskren nisam nikad ni cuo za njega. Inace su u Vidiju rekli da je to i jedan slabiji Raptoxx jako dobar izbor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Bez brige mi jesmo... ![]() Seasonic je jedan od najstarijih i najelitnijih proizvođača napajanja na svijetu... Obično ih ima u ADMu i u Linksu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
to sta kod reptoxa pise 550w nije ni blizu toga :P uvjerih se iz prve ruke,dobio sam jednog da isprobam uzmi naravno corsair hx520w ili seasonic 430w |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
MAXx molim te da pročitaš ove teme http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=65516 imaš i odličan kalkulator snage samo da ti kažem kako tvoje napajanje nema niti pravih 350W a kamoli 550W što je dokaz toga što ti se komp gasi. npr ja sam sa Antec NeoHE430W tjerao konfu sa X1950XTX a ovdje ima ljudi koji tjeraju 8800GTX sa tim napajanjem ![]() Dao sam ti linkove gdje možeš kupiti napajanje pa pogledaj moj prijašnji post. Osobna preporuka je Corsair HX520W jer je poprilično jeftin a nudi pregršt snage i jako je tih. To što su u vidi-u napisali mi apsolutno ništa ne znači vezano za Raptoxx http://forum.pcekspert.com/showthrea...hlight=Raptoxx http://forum.pcekspert.com/showthrea...hlight=Raptoxx
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Ako je zalemljen... Dal se može onda samo odrezat taj vent i na MOLEX stavit drugi? Ili treba prespojit zice ako odrezes vent. Ili pogledaj jacinu čufovog i nekog kojeg mislis kupit, pa nabavis vise manje isti. Trebalo bi radit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
meni se čini da je možeš prekinit zice i spojit na molex. Bar sam ja tako napravio kod svog codgena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Smart, zasto redovito gutas "e" u Codegen? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|