|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
muzika na biciklu
htio sam si složit nekakvu muziku na biciklu pa mi ništa ne pada na pamet kako bih si to složio, za sada imam napajanje od 12V i dva zvučnika od 3W. zanima me jel vi imate kakvih prijedloga? eh da, odgovori poput:"šta će ti to" ili "to je baš jadno" su suvišni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Netko ce ti to samo demontirati s bicikla. Nekakav MP3 player i neke slusalice otvorenijeg tipa koje te nece puno izolirati od vanjskih zvukova su ti najprakticnije rjesenje ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
ovo ja imam: http://img218.imageshack.us/img218/5959/bicia3.jpg i još bi muziku ![]() a bic je obični MTB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
mene u stvari zanima kako bih ja ta dva zvučnika mogao spojit na npr. MP3 i da to radi? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
|
Pa ta 2 zvucnika u principu mozes probat spojit direkt na MP3 player, velika je sansa da ce raditi. Ja sam spajao male zvucnike s placa (isto za 20kn), pasivce na Discman i culo se skroz OK ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kakve su to neonke... Za komp ili baš za bic?? S čim to napajaš??? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Premium
|
Citiraj:
naravno to u stvarnosti svijetli 3-4x jače nego na slici Citiraj:
ma nije to problem (ja bi njih sredio da idu na akumulator), nego gdje kupit takve zvučnike??? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
znaš kaj napraviš? kupis one zvucnike za 50-ak kn i izvadis ono malo pojacalo nutra. da ja svoje nisam syebo mogao sam ti dat. ugl. izvadiš to van i spojiš na tih 12V, to su mali tda cipovi koji jako dobro sviraju. a pojačalo veliko kao kutija šibica (malo veće) i to sve nakopčaš na mp3 player i mjuzaaaa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
nekad sam i ja sa svojih 13-14 godina imao takve projekte, evo savjet: uzmeš zvučnike za komp, neke male šrotne koji u sebi pojačalo. Rastavi ih i izvadi pojačalo. To pojačalo obično radi na 9 V, spoji ga na bateriju i ukopčaj na mp3 player, grmiti će a izlaz mp3 će ostati cijeli. Tako sam ja to radio i funkcioniralo je. EDIT: sad tek skužio da si dobio isti savjet dva posta iznad |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
a šta ako slučajno to radi na 12V a ne na 9 hoće to izgorit? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
spojio ja to i radi, iako ima malo čudan zvuk (vjerojatno jer su zvučnici bez kutija),ali u glavnom radi. hvala svima na pomoći |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|