|
![]() |
#3841 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
taj ST film sa se snima je o Spocku i ekipi dok su bili na akademiji znaci u mladim danima upitno je kako ce taj film ispasti na kraju jer vec s ovom zadnjom serijom su "preorali" pola kannona vracanjem u predaleku proslost tako da bi i film mogao biti isto ako ne jos i gori od Enterprisea |
![]() |
![]() |
![]() |
#3842 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
ej,puj to...ne vrijeđaj mi enterprise,sasvim je bio oke,i više @icefisherman-znam to,ali mislio sam na seriju,a film je tek 2008 najavljen tako da,nemoramo se još neko vrijeme brinut...od svih startreka najviše ne volim TOS,neznam,valj zato što nije "iz mog vremena" al nekak mi je,predosadan... @LAcy-i madonna je prestara,al je šminka njena potpuno nova ![]() ja bi film sa voyagerom...mislim da zaslužuje bar jean...i živcira me što nisu nijednu epizodu pustili poslije povratka kući...mislim da bar to zaslužuje,pa makar je i cilj seirje bio povratak kući |
![]() |
![]() |
![]() |
#3844 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
E pa pas mu mater. Star Trek bez Williama Shatnera ili Patricka Stewarta i ostatka originalne ekipe - NIJE Star Trek. Ne znam, meni osobno bi film puuuno izgubio na zanimljivosti ako za glumce uzmu neke nove hollywoodske zvijezdice i....Robbiea Williamsa. Toliko da ga najvjerovatnije ne bih niti pogledao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3845 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
TBH boli me k*** kak ce izgledat novi film, ak bude valjalo super - a ako ne nije neki smak svijeta i tak se to ocekivalo nek se srede i pocnu radit nesto kako spada, ima puno boljih stvari nego da gledam jos jednu shrot videosnimku sa wannabe Borg neprijateljima i wannabe Kirk kapetanom koji ce naravno bez pol muke s***at svih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3849 |
A mighty pirate!
|
i mjuzikl i scene poput "the borg is one terrible gobshi*te" a kad se bude radilo o TNG filmu stavit će 50 Centa za LaForge-a kojeg će preimenovat u L.A.Forgery... već vidim skriptu "Mr.L.A.Forgery,reroute all auxilliary power to engines Fo Sho Cap,which bling button should i press" i jasno "Captain,L.A.Forgery just got Phasered 9 times Beverly?what do you think He's gonna make it captain" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3851 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#3853 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
jeeej .. uspel sam najti epizode druge sezone eureke .. jedino 5. nemrem najti .. valjda ju još nisu stavili .. nego kaj mi treba i kolko bi koštalo .. da mogu pratiti onaj Sci Fi kanal na kojem to obično ide
![]() |
#3856 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3857 |
Pink Floyd fan
|
Gdje ćeš bolju preporuku od moje? ![]() Već je bilo riječi o Heroes ovdje, no da ponovim. Pojedini ljudi imaju genetske promjene koje im daju određene moći, većina je zbunjena i krije se, jedan doktor je otkrio način da ih nađe... ima loših momaka, dobrih i onih koje još nisam skužio jer nisam odgledao sve. Slično je X-manu sa manje specijalnih efekata, ali puno zanimljivije pričanom pričom. Preporuka za pogledati, meni je bolje od Eureke.
![]() |
#3859 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3860 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3861 | ||
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Nego kako si obrisao post?
![]() |
![]() |
#3862 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Moderatorske opcije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3863 |
A mighty pirate!
|
UNDERCOVER COP! ![]() može t'pol bit zgođušna al sevn'o'najn je sejedno bolja ![]() bez borgovskih perverzija jasno... ![]() ma daj...čini mi se da će film bit katastrofa... baš se pitam kad će spešl efekti doć do te granice da će glumci bit nepotrebni....30,40 godina bi reko...vi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3864 | ||
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Citiraj:
Edit: Da li su sve epizode Eureke ovako glupe?! To nije SF to je parodija na SF.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 08.08.2007. u 22:52. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3865 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Pozdrav, izgleda da cu novom Star Trek filmu glumiti Tom Cruise ![]() http://www.net.hr/film-glazba/page/2...3/0137006.html
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3867 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
P.S. Da li su sve epizode Eureke ovako glupe?! To nije SF to je parodija na SF.
![]() |
![]() |
#3868 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja sam bas pogledal prosli tjedan tu Eurueku i cini mi se ko Teen kvazi sf komedija serija. Ono par ubernarijenih kromiranih (err pocrnjenih) komada s ultra uskim oblikacama, da im syse ispadnu van + ubermacho/metro ex uber pametan muzh, kvazi dobricina i naivac serif i njegva teen problematicna kcer + neki kvazi automehanicar al uber kul nuklearni znanstvenik + kompjutor geek u sve zeleno sarenom okruzju s gadgetima koji se iz ruba mljecne staze vide da su plasticnjava.... Ufff. E sad SciFi Chanel Kak je to moguce gledat kod nas? ima opce koja opcija da se to moze gledat, ili molimo Boga da se T-Comovci sjete staviti u MaxTv, pa makar uz pretplatu dodatnu?
![]() |
#3869 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Pozdrav, paaa moguce je...imas dva sci fi channela, jedan je u Spanjolskom d+ paketu (ima original ton) i jedan je u Njemackom premiere paketu (isto ima original ton), a treba ti recimo Victory FTA rs-232 null modem itd...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3870 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
7of9 pjeva "you are my sunshine". T'Pol je u karanteni. Oskudno odjevena. Klima u karanteni je pokvarena pa je temperatura kao u sauni, a hladna struja puše točno po njenim bradavicama. Zatim se kroz filtere provlači nepoznati agens koji uzrokuje preuranjeni pon'farr u T'Pol. Jedina koja ima pristup karanteni je 7of9 koja upravo dolazi u posjet T'Polici.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|