|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
SAitek Aluminium
Evoga, jučer sam kupio ovu tipkovnicu u linksu, 160kn. nisam imo izbora, hitno mi je rebala tipkovnica a to mi je io jedini dućan u lizini, osim mikronisa, evo već vidite kako griješim u pisanju, to je zog super ultra tipkonice. ž je zablokirano - potrebno je 6 njutona sile da bi ulovilo, a ove ostale tia t , a , p , i 5, b lovi kad joj se oće. pod hitno ju nosim na garanciju , pošto oni nemaju normalne tipkovnice a da je ispod 300kn onda me zanima moe li ih se kako prisilii da mi vrate novac |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
u roku tjedan dana imas pravo na povrat novca .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
To stoji u zakonu RH. ![]() Ali linksovci su cudna sorta jednom su mi rekli da nema veze sta kaze zakon, jednom cura vratina wifi karticu za 3 dana ostavila na servisu i pokupila pare isti dan. isti iznos koji je platila. Samo pazi da vratis sve sto si dobio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ako ti kažu da nema veze što kaže zakon reci da ces doci s inspektorom ![]() ja u linksu osobno nikad nisam imao problema jedino što su malo škrti na mejlovima koje im pišem te jako sporo/rijetko dobivam odgvore |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
@raf To ne stoji nigdje u zakonu... U zakonu stoji samo ako kupuješ na daljinu tako da nisi mogao inspicirati robu, onda bez ikakvog razloga možeš vratiti, inače ne... Ipak dosta trgovina dozvoljava kupcima da vrate stvari ako je sve u origigi stanju kao kad je novo (pakiranmje, oprema)... @64VT Zašto molim te nisi uzeo logitech classic ili deluxe 250...
![]() |
#7 | |
Guest
|
Citiraj:
nisam uzeo lođitek klasik ili deluks 250 jer su ružne, i ima onaj stari sistem, obrnuto od onoga kako je na laptopu, ja sam naviko na to (benq naziva x-touch) i ne moguse vratiti na staro, i sad lagano vidim da i na ovom ne lovi baš space, i vidim da ću se živcirati, ali nema veze nadam se da ću se naviknut . i još nešto, neznam jesu se ovi u servisu smijali mojoj langeti ili je smijeh i inače popratna pojava za reklamatore? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|