|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
True Crime NY City vs. GTA San Andreas
Ja sam za TCNY City zašto: 1. Moš ulazit u skoro sve(trgovine, apotekarne, uredi, kafići...) i to samo po danu (jer po noći neradi) 2. Odlična grafika(barem na PS2) 3. Možeš kupovati aute i krasti ih 4. Oružja ti se nalaze u gepeku i možeš svakom otvoriti gepek(prtljažnik) 5. Možeš pretraživati ljude da slučajno nemaju drogu ili nešto ilegalno i onda to moš odnijet u policijsku postaju ili u Pawn shop i zato dobiješ lovu 6. Možeš riješavati slučajeve 7. Dobivaš plaću 8. Kupuješ oružja (i to dobra) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
I opet je GTA nenadmašivo bolji, iz razloga što je realniji i ima bolju grafiku. Zadnje izmijenjeno od: frANZi. 22.07.2007. u 12:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
n00bzorz
Datum registracije: Jun 2007
|
True Crime je bugovito smeće i ne zaslužuje se ni uspoređivati s GTA-om. To što si ti naveo su sitnice i nipošto nisu argument po kojem je TC bolji od GTA...
![]() |
#5 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Kakve veze ima sto je u San Andreasu bolja grafika, vazna je igrivost jer igrica može imati sjajnu grafiku pa nakon sat vremena odustaneš zato što ti više nije zanimljiva Jeste uopće igrali True Crime NEW YORK CITY (za PS2)? Zadnje izmijenjeno od: DanielDJ. 25.07.2007. u 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
igrao sam la,mogu reči mi se svidjelo,ali opet nisam ultra uber zahtjevan gejmer,ny nisam,ali hoću,tj barem namjeravam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
"igra" je na kompuu(ako se to uopce moze nazvat igranjem),nakon po ure svatia da nesto nije u redu s menom jer je nisan izbrisa nakon 5 minuti...jedna od vecih bugova je taj sta zvuk auta nije ujednacen s ubrzanjima,itd.-uglavnom su primjedbe na nerealnost u voznji...ne kazen da je GTA "bog i batina",ali je definitivno bolji od TCNYC..eto,to je moje misljenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
n00bzorz
Datum registracije: Jun 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Nabavio igru... Mozda bi je igrao da nema tolko bugova, i da imam veci framerate od 10. Mislim igra izgleda jako lose, a steka na konfi na kojoj skoro nista ne steka. Hm, i da nema mogucnost podesavanja detalja. ![]() GTA je majka za ovo.
![]() |
#13 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa to i nije toliko daleko od istine...ne kažem da nije zanimljiv, ali ja sam cijelo vrijeme očekivao nekakav tračak igrivosti kao u Vice City-u...tako da sam igru prešao samo zato da mogu reći da sam igrao San Andreas i da sam ga prešao... A za True Crime, čuj igra je dobra, ali nije GTA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Što se mene tiče najbolji GTA serijal je Vice City, čak je bolji i od san andreasa ....a od true crime-a da i ne govorim.... Što dalje igre idu previše se izmišlja i više to nije to kao što je preije bilo. Radije ču ponovno zaigrat Vice City nego bilo koji drugi, odnosno noviji nastavak .
![]() |
#16 | |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Koliko je ta igra odlična u usporedbi s San Andreasom i True Crime-om...kvragu sad si me navukao sad idem opet igrat VC ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#19 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006