|
![]() |
#1081 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Čito sam sad malo ovu temu, al za sad sam stigo do trećine (ima toga dosta) ![]() - da li mogu sa Part.magicom povećati c: particija (imam x64 vistu pa mi nakon instalacije i par programa guta 20 gigi)...probo sam al ju mogu samo smanjiti. Napravio sam "unpartiton space" al ga ne mogu dodat na sistemsku particiju... - slučajno sam uključio neku opciju (nakon restarta se isključi, al mi se to ponekad zna desit) da mi tipke na tastaturi postanu shortcutovi za nešto....tipa kliknem na tipku "e" a otvori mi se "my computer", itd...tak da ne mogu ništa napisat jer pol tipaka uključuje nešto (my computer, help, itd.) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 | ||
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1084 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
a evo problema instalirao sam Colin mcree dirt i stavio ***** i sad kad pokušavam nešto zapržit nemogu nikako do cdromova jednostavno ih neće pokazat i sad neznam šta bi napravio a da nije reinstall windowsa.U biosu se dobro vide u device manager su pod uskličnikom i nemogu ni unistall pa ponovo install
![]() |
#1085 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#1086 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Krek ![]()
![]() |
![]() |
#1087 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
@ denied : s acronis true image možeš radit šta zaželiš, neovisno 32/64 bita |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Tu je jos od win 2000, i ne trude se da ga se rijesi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Kaj koristite od dvd playera? Imam x64.... Koristio sam: 1) WinDVD i Nero Show time - ne pokazuju mi subtitlove - jel netko zna zakaj bi to bilo (možda sam nekaj zaboravio uključiti) - u programima su titlovi uključeni 2) PowerDVD mi zbrejka cijeli startup meni 3) Sad koristim (jer sam se njega jedino još sjetio) VLC player - i on mi prikazuje titlove kad ih isključim i ponovno uključim (automatski neće).... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Probaj instalirati FFDShow ili VobSub, meni je tako proradilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Pokusao instalirati Vistu na jedan maxtorov 40GB hard (ispravan, prije na njemu bio ubuntu), no Vista mi izbacuje poruku u stilu da "ne nalazi particije koje odgovaraju Vistinim kriterijima", ovako nekako. Na cijelom disku je jedna aktivna primarna NTFS particija koja zauzima punu velicinu diska. Probao particiionirati i iz Vistine instalacije i iz WinXP, ali nista. EDIT: Hitachi Feature Tool i Drive Fitness Test bacaju unhandled exceptione pri pokretanju s diskete koju je napravio instalacijski program, sa Seatoolsom sam napravio zero fill no opet nista- Pomagajte. Zadnje izmijenjeno od: Matesonik. 24.07.2007. u 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U System Properties... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Pink Floyd fan
|
Sorry ali moram ti održati bukvicu. Znaš postaviti pitanje i očekivati odgovor ali kad sam riješiš problem onda ti je teško napisati riješenje! Ovo se ne odnosi samo na tebe, gomila je takvih postova. Na taj način ubijate volju ljudima da vam pokušaju pomoći. Vrlo često se postavljaju banalna pitanja iz kojih se vidi da autori nisu ni pokušali sami naći odgovor, i onda kad ga ne dobiju u roku odmah na forumu (ipak je ovo forum a a ne help desk) pokušaju sami i naravno nađu rješenje. Rezime: ako si/ste već postavili pitanje, bilo bi lijepo da napišete rješenje ako ste došli do njega prije nego netko odgovori, a ne samo: rješeno, može lock i sl. Sve ovo već više manje piše u službenim pravili ali tko još to čita.
![]() |
#1107 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
I nemas se kaj ispricavati kaj mi citas bukvicu, tvoja primjedba je na mjestu i citas mi ju s pravom. Hvala Domy, nasao ono za product key ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Napokon dočekao DNF :)
|
oprostite ak je ovo pitanje več bilo al nemam živaca čitat 27-28 stranica,pa ču direkt u bulju ovak - Win Vista Ultimate (orig. licenca) hardveraj - SB Live! 5.1 zvučna skinul vista drivere i sve normalno radi što se tiče zvuka,jedino sam morao ručno instalirat panel i dodatne điđice (za XP) al je i to sređeno i radi zasada ok! problem - kad odem na control panel->sound properties i kliknem na tab audio ili recording jedino kaj se desi je BSOD i restart! i tako svaki put... nije veliki problem i mogu preživjeti bez toga ![]()
![]() |
#1110 |
Napokon dočekao DNF :)
|
ne pali sa compability,isto se dešava ![]() taj se problem pojavio i prije stavljanja panela i ostalog za xp,znači vista driveri su bili več gore!probao sam sa 2-3 verzije za vistu al isto! hebe me to kaj oču da je sve po mom ![]() mislim,kad sam več platio dosta $$ za vistu nek bar radi kak spada! ma ko ga yebe,bitno je da se čuje,što se nemože riješiti sad,bude se kasnije ![]()
![]() |
|
|