|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Supernatural
Mala sitnica za otvarat topic al nisam našao ništa prigodno na pcekspertu i koristio sam d f*****g gugl neznam kolko dugo i nigdje nemogu nać kak se zove serija supernatural na hrvatskom,znam da ju idioti nisu najjednostavnije preveli na natprirodno,mislim da je nešto tipa lovci na natprirodno al ne sjećam se... i da btw...ima gdje kupit oriđinl? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
zove se lovci na natprirodno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dobra serija, pratim je, sad sam pri kraju druge sezone. Jedino što me smeta jest da je sve negativno... ono demoni, zli duhovi, svakojaka čudovišta... nema pojavljivanja ničeg pozitivnog u seriji (npr. anđeli itd...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
A mighty pirate!
|
da bilo je blizu sa WARNING SPOILER:vlč.nekim kad je ustvari bio duh,al heh neznaš šta će bit na kraju...eto blizu sam kraja samo da to još vidiml...i jasno ostalih minimum 5 sezona koje planiraju napravit =) jednostavno predobra serija,nego kad sam već započeo nek ovo bude službeni topic o seriji |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
|
to mi je jedna od boljih serija u posljednje vrijeme,baš dečki ownaju ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
pogledao još davno 2 sezone i navukao se opasno ali zadnjih par od 2 sezone sam nevoljko pogledao. Malo su postali dosadni. ![]() ....ono neko se zlo dogodi sad oni idu istražit i uništit. Svako 3-4 ima veze sa njihovim demonom i tako. Kao mulder i scully su na neki način ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nova sezona (24 epizode) Heroesa počinje negde početkom 2008., najvjerojatnije na proljeće. Do onda bumo mogli gledati Heroes: Origins iliti spin-off orginalne serije. Šest (neovisnih) epizoda Heroes: Origins u kojima budu predstavljeni novi likovi (u svakoj epizodi po jedan sa svojim sposobnostima). Kaj se tiče Heroes: Origins emitiranje počinje na jesen ili krajem 2007. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
OMG, thats the funky shit
|
A kaj neće bit ovi isti likovi ![]() Inaće tu piše da počinje 24.9.07 http://imdb.com/title/tt0813715/episodes#season-2
![]() |
#12 |
-------
|
Budu isti likovi. Od ovih 6 novih likova (navodno) budu gledatelji izabrali jednog koji bude u trećoj sezoni. Kaj se tiče početka druge sezone, ja sam napisal ono kaj su tvorci serije rekli kad ih se pitalo kakva je situacija s drugom sezonom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
A mighty pirate!
|
McG,baš imaš nadimak producenta od Supernaturala ![]() joj ja jedva čekam treću sezonu,samo kad ću to stići khm,kupiti s interneta pod jasno originalnom licencom bez ikakvih kršenja prava autora ![]() proći će vremena,a HRT,pih,bolje da računamo da stv kupi treću,to će se prije dogodit -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
OMG, thats the funky shit
|
Hrt dosta brzo kupuje prava al mu treba da krene prikazivat dost dugo. Npr 24 5. sezona kupio godinu dana prije nego kaj je kreno prikazivat, a već ima prava za 6. sezonu pa još ništa
![]() |
#15 |
A mighty pirate!
|
to možda ona fora moramo držat prostor da nebi istrošili sve? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
The Dark Side of Moon