|
![]() |
#1 |
Ja
Datum registracije: Dec 2006
|
Trebam pomoc oko SpeedFan-a
instalirao sam navedeni program i malo sam citao help, ali ne kuzim kako da odredim koji senzor je za sta i svakom dodijelim odredjeni vent. btw. kupio sam 120mm tt za case. on ima 2 zice direkto u molexu, a zuta (samo jedna) ide preko 3-pinskog konektora na maticnu. dali ona sluzi za regulaciju brzine ili... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Imaš na SpeedFan stranici database matičnih ploča, pa probaj skinuti file za svoju. To ti je najbrži način ako si nov s programom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Daj reci koju matičnu imaš, ako imaš npr. promjenjivu brzinu venta sa uključenim Q"n"Q velika vjerojatnost da možeš mijenjat. Ali jako mali broj matičnih ovo podržava. Koliko znam za ASRock samo 3. Uglavnom možeš i sam potražit: http://www.almico.com/forummotherboards.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ja
|
nema moje tu vec sa trazio. chaintech apogee 7vjl deluxe (ne pitajte koliko je stara) ako jos netko imam kakvu ideju ajde recite. ![]() EDIT: evo pogledao sam u everestu i pise da imam lm89 Zadnje izmijenjeno od: Tomy9. 22.07.2007. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ja
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Instaliraj si radije PCWizard 2010 pa saznaj ili zovi Vidovitog Milana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Milan ![]() Temp1 u speed fanu 55C u Wizardu veli da je to Mainboard temperatura Temp 2 kaže processor temperatura, samo 36C? (Athlon xp 2600+) ako sam dobro shvatio 1.je temperatura matične, 2. procesora? a opet nigdje ne spominje grafičku ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|