|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Problem sa ASUS P5B Deluxe
Ovako do sada mi nikada nije gorila ova crvena lampica koju ce te vidjeti na slici--> ![]() uvijek je bila plave boje... dal znate mozda u cem je problem. U device manageru mi javlja da jedino prepoznaje other devices wireless antenu koja dolazi uz maticnu plocu a ne vjerujem da to moze stvarati neke probleme... Komp radi najnormalnije i nikakvih gresaka. E da tu isto pitam imam jedan sitan problem sa SATA kablom za napajanje zna tu i tamo ispast ima mjesta i sve i opet se desi da lagano ispadne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
hmm fkt nisam ni ja obracao paznju moguce da je to plavo dok je zgasen tj dok ne ude u windowse ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
RTFM ![]() kaze blue light = system sleep/soft off red light = system ON
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
RTFM = Read the fucking manual = pročitaj priručnik koji si dobio uz ploču ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
A tako znači... ![]() Ja se nisam obazirao na to, ja sam uvijek mislio da nešto jednostavno ne valja, jer prvo bude plavo pa onda cijelo vrijeme crveno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|