|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
imam problem - igra se smrzne. na samom pocetku sam, dok dodjem do onog prvog mosta koji cu prec kako bih se pridruzio onoj ekipi koja treba sredit neke bandite. jednom sam dosao do borbe, ali se u pravilu tu negdje smrzne. igra patch-ana na 1.0.0.3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: MenX. 19.07.2007. u 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
meni također...da li je do starih drivera za grafu ili stalker ne voli AIW grafe...
![]() |
#608 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Bude radilo na high detaljima na 1280x1024 bez trzanja, štekanja? Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-P35 DS3 2x1gb Kingmax 667 Asus GF8800GTS 320MB DDR3 Western Digital 160GB, 7200Rpm, 8MB/16MB Cache, S-ATA II |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 02.08.2007. u 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
meni nakon kaj sam kupil gigu rama i povecal malo virtual memorije više nije štekala ![]() igra je gladna rama ali mi je sama priča igre i sve ostalo za 5+ i jedva čekam nastavak
![]() |
#617 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Mala pomoć
Odigrao sam igru već par puta do kraja ali sam uključio neki mod ili nešto??? i izgubio mogučnost nadograđivanja(kupnje)oružja kod tradera ima uvijek samo osnovno(AKS-47 municija i nešto sitnica) pa me zanima ima li kakav mod koji to omogučuje ako e netko koristio(igra ima patch 1.3).Ako ima koji i kako uključiti isti. Unaprijed zahvaljujem i pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
jest da je igra neoptimizirana,al nisam mogo vjerovat proc na 3ghz,sve na high 1680x1050,oko 40-70fps,dok sam s amd x2 2.5ghz,bilo oko 10 fps-a manje,tak da i hardver dost igra,naravno sve bi to bolje išlo da su ju još napravili kak spada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
|
ne znam, ja sad na ovoj masini imam framerate od cca 150 FPS-ova. Istina, detalji su na medium. |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
|
znam ja ![]() velim,na x2 amd 2.5ghz,ziher 10fps-a manje,iznenadio sam se skroz dok sam videl,a sad još terat proc za 200-300mhz,mislim da nebi niš dobil... jedino je rainbow six tvrd orah,tu ne pomaže nikakva zvijer od konfe,mislim da je RS sinonim za nedorađenu igru.... dok stalker tu,ajmo reč se drži kolko tolko |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ak nisu bile iste kartice i ista kolicina memorija, onda nemres relevantno usporedjivat rezultate...
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
|
da znam da ne ovidi o procu,al oču ti reč da se osjeti 500mhz više,i to dost...amdx2 je radil s ovom grafom i ista količina meme,ok znam da sad nemrem neke usporedbe delat,al sam se uvjeril,da i proc igra dost važnu ulogu,imam par primjera,a mogel bi počet od colin-dirt...itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Poceo sam igrat igru i neke stvari mi nisu bas jasne. Koji jecilj igre prelazit one misije i skupljat pare il kaj sto je ona zona dal iigru treba igrat suljajuci se il mogu klat ekipu sta znaci ono ubrzavanje vremena na / i * kako proc kroz neki tunel u kojem rokaju neke munje sto su opce te munje dali bi neko mogao napisat kretak tutorial o igri tipa neke najvalznije stvari jer mi gro stvari opce nije jasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Pare ti trebaju da se kupuje uglavnom municija koje nikad dosta,jer ti u jednom okršaju s banditima izleti sve što si nakupio dotada,uz to što u kasnijim stadijima jako malen broj protivnika ima baš tip municije koji tebi treba.Uz to neprijatelji se spawnaju nonstop,tako da nakupuj municije koliko možeš ponjet i udri.Zona je ***iga to područje u kojem se nalaze različite frakcije (banditi,monolith,duty etc.),to imaš na PDA za pročitat,zaboravio sam. Igra nije sneaker,al ćeš se ulovit kako se šuljaš,tj. izbjegavaš borbu u kasnijim stadijima pošto ti više dopizdi zbog spawna.Ubrzanje vremena pretpostavljam da tikoristi jer za neke questove imaš točno određeno vrijeme kad trebaš biti kod Tradera ili Barkeepera da bi ih izvršio.Osobno nisam nijednom iskoristio tu funkciju. Tunel-prati kako iskre imaju putanju kojom sijevaju,tj. ne sijevaju nonstop na istom mijestu.Prati malo pa ćeš skužit kako proć,iako mislim da se možeš prošuljat i odzgo preko mosta da te vojaci ne skuže.Kupi artefakte-tako najlakše dođeš do novaca,pogotovo ono malo rijeđe.I koristi ih sto tako!To je to.Zabavit ćeš se,ali ćeš i nać frustracije vagon u toj igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Čiča s tamića
|
jel sam "prošao" igru? na kraju sam kod nekog wishgrandera doso i zazelio zelju da budem bogat i ucinilo mi se ko da padaju novcici s stropa, a pala je samo neka zeljezna greda i ubila me i ond credits ide. ak je to kraj, onda je malo glup...
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Imaš više završetaka.Ja sam nastavio dalje od wishgrandera i došao do kraja gdje ležiš na nekoj livadi ispod plavog neba,valjda neki klišej tipa kako si uništio zonu...Drugi kraj je taj tvoj,mislim da postoji još jedan,ali fakat neznam kako doći do njega.Isparilo ***ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Čiča s tamića
|
cool, fala na brzom odgovoru.... idem iz početka-to mi je najveći gušt kod svake igre dok na početku nemaš ništa opreme, para i sl i onda kroz igru sakuplaš potrebno (i nepotrebno)....
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
di sve mogu prodavat stvari koje skupim kroz igru vecinu toga nemremnikom prodat osim liku onom na pocetku kaj mi da 5 questova ovim ostalima mogu prodavat samo kruh bandaze i te pizdarije koje nedonose tolko para. igrajuci igru stalno moram puno pjesaciti napred nazad dal ja glupim redosljedomigram il svi imaju problema s tim?? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|