|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Emulatori
Ima li netko neki link gdje mogu besplatno skinuti igre Amiga emulatore.... ili mozda gdje mogu skinuti kick start potreban za emulator WINUAE pretrazio sam cijeli google(dobro ne bas cijeli) ali ne mogu nigdje skinuti kick start...... HVALA
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Obziroma da od Amige ništa nije freeware niti abandonware - nije moguće odgovoriti na tvoje pitanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
hahaha. i'm watching you! inače, moguće je kickstart skinuti s amige... pretpostavljam da si ponosni vlasnik, ako nisi - be gone! ali prvo trebaš umrežiti amigu i pc. kako? prek paralelnog porta, ili prek telneta prenijeti fajl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Zašto nebiste čovijeku odgovorili na pitanje?Pa ima pun net demo igara s amige ili skraćenih verzija, a ima čak i cijelih igara koje su freeware.
![]() |
#6 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
|
Molim?! Pa kako nema nigdje za skinuti kick start? Pa ja sam prije nego sam formatirao disk ima sve na disku...Win UAE+par kick startova i brdo igara,istina ne mogu potvrditi da je to bilo 100% posto jer se bas i ne sjecam mozda je bio u pitanju neki drugi emulator ali mislim da je bas bila u pitanju Amiga i Win UAE ma bilo je 100%,sjecam se da sam igrao Sensible world of soccer,chaos engine.....pa sam mislio da toga ima na bacanje na netu pa sam izbrisao,,,,sada mi vise nista nije jasno...inace imam doma amigu 1200,mogao bi to sve igrati na njoj ali nemam đojstika ![]()
![]() |
#8 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ja sasm skinuo neki kick start 3,1 i 1,3 ali kada ga ubacim u WIN UAE opet nesto ne valja.Napise mi :No file name given for ROM key file and ROM image is an encrypted "AMIGA FOREVER" ROM file. Stisnem OK i opet mi napise:Kick start checksum inncorrect.you probably have a corrupted ROM image. STA ne valja zna li netko? Pa sta ti stvarno imas 10Gb igara za Amigu?A su to cijele igre?
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa nabavi si OS za svoju Amigu i skini njen kick start. A najbolje ti je otić na naše newse. Imaš grupu i za emulacije i za Amigu. Jel zna tko da li Capital Punishment dela preko emulatora??? Igrica je mrak za zabavit se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ma znam za tu kolekciju, samo sam ljen. A i htio bi nekak prebacit sadržaj starog 850 MB harda (Amiginog) na picekov. Nevolim delat takve stvari dok dobro ne proučim kak bi to sve trebalo ići. Ali budem već ![]() Baš sam se sjetil neki dan kako sada za backup moraš imat pržu, komad skupog softa i kajtigajaznam kaj...prije si čak mogao napravit backup na VHS ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tlacitelj i neznalica
|
[QUOTE]Originally posted by Jelc [B]Pa nabavi si OS za svoju Amigu i skini njen kick start. A najbolje ti je otić na naše newse. Ma neda mi se to igrati na Amigi ja bi to na PCu,ali mi nejde u glavu kako sam prije sve iamo i radilo je vise nego savrseno a sada NE.... A di su ti vasi newsovi,ja sam bio na novostima pa tamo nema nista o tome....
![]() |
#14 |
Tlacitelj i neznalica
|
Nemam pojma o kakvim news grupama pricas ali ok nije bitno snaci cu se ja vec ako budem imao jos volje za igrati te emulatore....
![]() |
#15 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
...am i right or am i right? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
You are right ![]()
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
ja znam jedan sajt koji ima milijune igrica i emulatora ne samo za amigu nego za nes snes psx komodorca atari ma sve moguće konzole...ali nesmin reć...več san jednom zbog toga skoro nadrlja... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|