|
![]() |
#602 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Konacno priznajes ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#604 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Teofilu od sad ne treba vise pisati ispod nicka SERATOR nego THE ULTIMATE ***ACH. ![]() ![]()
#607 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kak bi moj stric reko: ''alkohol je moj neprijatelj i moja je dužnost da ga uništim'' pod uništavanje naravno smatra ono organskim putem dakle konzumiranjem ![]()
#609 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
to vam je ono jelde, trialo bi pocet řeklamnu kampanju "ako pijes ili pusis drogu ne postaj na PCE-u" il tako nes sta ja znan....al djabe bi bilo, pogotovo za mene, vidite i sami, ovo je katastrofa, ajd odo van ja lec........
#610 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#611 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Najbolja je fora u tome što je isti topic na nekoliko podforuma otvorio... ![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Je koji krepil... |
![]() |
![]() |
#613 | |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#616 |
Soul Eater
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=74798 Uglavnom bilo je oko 7 istih topica, po cijelom forumu, ovaj je jedini ostao...kao uspomena ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
A forum mu je strašan, ima 1k postova od tog pola samo na chat u jednom podforumu, ovo ostalo prazno... No kako vidim već ima nekog sa PCE ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
.
|
Daj samo vidi što piše po naslovnoj stranici: ''Dobrodošli na ILEGALNA KOPIJA vBulletin FOruma'' ![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
Soul Eater
|
Nije više... Sad je Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#621 |
Moderator
|
došo vidit, regal se i brijem da me nebi bilo više tak brzo ![]() malo sam prošvrljo po podforumima i fakat nema niš pametnog, samo spam, deranje i sl. lik pita za savjet ovi nakaleme 3 strane spama a lik još uvijek nije dobio odgovor ![]() BTW naravno svi se hvale kak je sve ilegalno
#622 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A gle, sigurno nije netko stariji od 15 godina tamo. Najveća ironija je što se dere na jednog jer reklamira svoj forum ili site, a dopušta ovom 2Paku i potiče ga da na PCE-u napravi reklamu. Al ovo sa gerila-marketingom me pošteno nasmijalo ![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Moderator
|
ma budale sve spameri jedan do drugog, lik veli nisam ja spamer a ima oko 400 postova a od toga 390 je pisao velikim slovima i nema veze sa zdravim mozgom plus kaj ne znaju da su aktivan user i spamer različiti pojmovi ![]() pal sam sa stolca: Ova piratska kopija vBulletin foruma je onemogućena zbog gerila-marketinga vlasnika foruma na tuđim site-ovima gdje je to jasno zabranjeno. Ukoliko vlasnik želi vratiti svoj forum, slobodno nam se javi na **** EDIT: http://img262.imageshack.us/my.php?i...ntitledmm9.jpg ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 17.07.2007. u 22:53. |
![]() |
![]() |
#624 |
Udaram Ljude Za Pare
|
Zadnje izmijenjeno od: tor. 17.07.2007. u 16:35. |
![]() |
![]() |
#626 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#628 | |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|