|
![]() |
#91 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..ako može jedna roza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() šalim se..i ja bi črnu jednu.. |
![]() |
![]() |
#93 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja bi jednu M majčicu ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
uzaludno je objašnjavati... sorry ljudi, nemamo više S, M, L, XL, XXL ni XXXL veličina u crnoj, plavoj, bijeloj ili bilo kojoj drugoj boji/nijansi/tkanju. odabranih 10.000 naručitelja je dobilo svoje majice, a rasprodano je i sljedećih 10.000 komada koje stižu za 6 mjeseci. tko je uspio kupiti - uspio je. svi koji nisu dobili obavijest o tome da su uspjeli kupiti će morati pričekati 01.01.2010. kada ćemo otvoriti novi krug narudžbi. do tada molim da prestanete naručivati na bilo koji način dok Vas netko iz PC Ekspert Teama ne obavijesti drugačije.
#100 | |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#101 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Svaka čast! Uspjeli ste prodati 10000 majica za 10 dana. Stvarno vrhunski poslovni pothvat. A da se ostavite komjutora... Hajde, hajde, dosta zayebancije, priznajte da se ne radi o 10 nego o 100 tisuća komada koje je sve uzeo Kerum za čišćenje svoje nove jahte jer je mislio da se radi o Paluba Cleaning ekspert poduzeću.
#104 |
mrzi zimu
|
o isuse bože...:smajlic koji se lupa u glavu: ja ne mogu vjerovati ovo...da, demetrius, realnost je, okrutna relanost ... ![]()
#105 |
Suit up!
|
Horzu svi shvaćaju toliko ozbiljno da kada se pokuša našalit ljudi to ne vide. Mislim da kad bi objavio rat SAD-u i pozva vojno-spremne forumaše da se jave u glavni stožer, da bi došlo bar 500 ljudi ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja bi jednu L ali ako moze ona zuta sa zelenim slovima i da pise PEVEC , i ispod ako moze ODJEL KIT(OV)A I GRADJEVINE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|