|
![]() |
#152 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
meni je igra ok. a imam 20 god. gejmerskog staža i igrao sam sve živo i neživo. nfs je recimo smeće ali za colina to stvarno nemogu reči
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni je igra super... A igrao sam sve CMR-e ![]() Jedino su malo pretjerali s grafikom, dam 2k kn za grafulju prošlo ljeto i vrti mi na 8fpsa (1024x768,4xAA,ultra), ali sam stavio na 1024x768, bez AA, low pa radi na 25fps-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
|
hm, igra je zahtjevna ali ruku na srce u životu nisam vidio tako dobru grafiku. uživam samo gledajući krajolik. stvarno su se potrudili. ima toliko detalja da kome sam god pokazao od frendova svi su ostali paf. svaki grm je na svom mjestu , drveće pa čak i ona trava što raste na stijenama. stvarno nisam očekivao tak nešto. a što se tiče fizike/vožnje o tome bi se dalo raspravljati. po meni su pogodili savršeno. motion blur sam isključio a na hdr sam se naviknuo i sad mi izgleda super
![]() |
#155 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
heheheh, evo i ja probao demo instalirati, mogao sam ga pokrenuti (cak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Yep, nekako cudno skrece, prebrzo nekako, medjutim to su rally auti, napravljeni za acceleration i handling, malo manji top speed.. za igrati colina svakako joystick, ili još bolje volan, danas sam ga vozio na joysticku, nije isti feeling ko tastatura, mnogo su bolji razultati, konkurencija je iza mene nekih 5-6sec na Pro Am težini, al na tastaturi je mnogo teze igrati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#158 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
ja igram na ps2 gamepadu. uvjerljivo najbolji gamepad koji postoji. platio sam ga 200 kn + 90 kn usb adapter. a probao sam i razna logitechova sranja ali nije to to.
![]() |
#160 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
jel ima patch za nju, da probam jos jednom sa patchom, da vidim hoce li bit zvuka onda. mozda proradi jos bolje ![]() (u nadi je spas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#164 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni igra radi odlično na 1280 x 960 ne znam šta se vi svi zalite... x1950gt i 6600 ju odlično vuku. U colinu sam bio naviknut na pogled izvana a sad mi nekako je kamera čudno fiksirana. Ili je to težak prelazak sa test drive unlimited gdje vozim iz unutrašnjosti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
ja i DiRT igram s kamerom iznutra,kao i sve ostale igre tog tipa(u kojim se moze tako voziti).....I bas se ono ufuram kada se vozi iznutra,puno je teze(nepreglednost) i te stvari.... ![]()
![]() |
![]() |
#167 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
na koliko fps-a je to odlično? |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nekako mi auto prebrzo koči i ubrzava, a i ponaša se kao a imao gume promjera pola metra, iz rupe izađe samo tako, poleti auto kao da ima 800kg i 700KS mekako mi je RBR bolji Colin je nepotrebno zahtjevan, a igrivost nije kao u RBR(nije ni loša, dobro je za vikend igrače i onako za igranje iz zabave) Jel vama ostalima lagano šteka u izborniku, da zastane na 1-2s povremeno? (doduše ja imam demo pa mi se to događa) |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
dobro ljudi kaj vi ne znate podesit linearity i saturation u control setup-u? također se i auti daju fino podesit
![]() |
#171 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ti rally auti i nisu napravljeni za top speed nego za acceleration i brejkanje, dakle ubrzanje je bitno, i da se brzo da zakocit kad treba .. nasprem onima iz NFS-a sto se voze po dugim ravnim cestama sa po 4 traka i 2 zavoja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Meni je igrica O.K. samo je prezahtjevna moram grafiku na low ali sve u svemu je ok. Jedino sto mi se nesvidja je fizika auto, kod RBR-a je puno bolja i RBR mogu igrati na high grafici P.S. Bilo bi zakon da sada izađe Richard Burns: Tarmac (ali to je 99% nemoguće) Zadnje izmijenjeno od: DanielDJ. 28.07.2007. u 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
igra je odlicna, grafika i igrivost na visini, stvarno odlican rally ![]()
![]() |
#175 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
a koliko bi fps-a tebi bilo igrivo.......meni radi negdje na 30 pa do 35fps i sasvim ok se moze igrat...... uz to da igram na 1680*1050 rezoluciji i svi detalji na low i isklucen hdr..... uglavnom igra bi dobila ocjenu barem od mene negdje 6 od 10......dobro za proci carier mod |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
|
eto meni problema. komp mi je bio (napajanje) na servisu par dana i kad sam ga ukopčao doma skinuo sam comodo i stavio outpost fw. ušao sam u igru i kaže mi corrupted savegame . išao sam istraživat po forumima. ima neke veze s konekcijama za lan i net. uglavnom taj bug je riješen sa patchom 1.2 no jel sad se čeka reloaded ![]()
![]() |
#178 | |
Premium
|
Citiraj:
Ehh... probao sam sve postavke na najvišim vrijednostima, plus 8XAA i 16 AF.....samo sam stao ![]()
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 31.07.2007. u 00:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kažeš 22-35.Na 22 fps-a igra trza za izluditi.Tek kada bude iznad 30 može se donekle normalno igrati.Kada su utrke sa više automobila na stazi igra je teško igriva.Demo nisam probao ali sigurno nije mjerilo za ovu igru.Odigrao sam ju na x2 3800,2 gb rama i 7900 gs ali uz puno trzanja.Komp sam i naklokao samo zbog ove igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
|
Negdje sam čitao da je "DiRT" rađen na "Unreal 3" engine-u...Ne znam koje sam naslove odigrao a koji su rađeni u istom engine-u, ali ovo je prebolesno. Nego, ima li kakvih načina (neki modovi) da se poboljšaju performanse nauštrb grafičkog prikaza?
![]() |
|
|