|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
ABIT KN9S
ako neko ima dotičnu ploču, može par informacija? kolike su temp chipseta? stabilnost(svakodnevni rad, full opterećenje)? opći dojam(uloženo/dobiveno)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pogledaj si malo ovu temu - http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=68200 - imaš kraće reviewove AM2 ploča i iskustva forumaša, tu je također i KN9S... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Zanimljivo je da se s drugom tipkovnicom ovo ne događa, iako je i ova ispravna. Problem se također javlja prilikom dizanja Solarisa, ali ne i Linuxa (ironično, budući da se radi o MS Natural tipkovnici). Što se tiče stabilnosti/zagrijavanja pri opterećenju, nemam nikakvih zamjerki. Ploča koristi pasivnjak za hlađenje chipseta, tako da je komp prilično tih. Pri normalnim postavkama, komp se nije niti jednom srušio. Uglavnom, da nema ovog problema, uporedio bih je s Abitovom K8 Ultra pločom. P.S. nadogradnja biosa nije pomogla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
@Razer nisam našao kn9s na danom linku. @Mr i tako prilikom svakog paljenja? jel bilo još takvih slučajeva ili je samo tvoja na taj način "defektna"? jesi probao s reklamacijom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
![]() EDIT: sorry sad skužih da ''S'' verzija dolazi sa nf550 čipsetom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
Inače su ove nove abitove ploče poznate po mušićavosti pa meni npr. nije htjela raditi sa 2x 1Gb Patriot dok sa A-data radi bez problema (bez obzira na verziju BIOSa).
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Zamijenili su mi ploču, ali i nova se ponašala na isti način. Ipak, ponavljam, sa drugom tipkovnicom nemam takvih problema. Znam da zvuči glupo, ali tako je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
imate koji bolji prijedlog u tom cjenovnom rangu(650kn)? zanima me stabilnost, nemora biti luđački overclocker, konfa bi služila 90% za gaming ostatak komponenti bi bio: x2 3600+ 1gb kingmax 800mhz 7900gs |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
|
Gigabyte MA69G-S3H, 636kn, Ve-Mil, pisalo se o toj ploči pa si pročitaj malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
netreba mi int. vga, pa me malo brine u cijeni od 636kn plaćat i grafu, jer kako onda tako jeftinu ploču dobijem ![]() a i jedan sam od onih kojima se neko ime zavuče pod kožu, pa bih rađe imao neki nforce u kompu. treba li me to spriječiti? kad bi barem bio review sa nekom grafom na pcie, da vidim kak se nosi s nvidia chipsetom... još jednom napominjem, oc me ne zanima. samo default performanse i stabilnost. nemojte mi zamjerit kaj sam tak dosadan, ali stvarno se želim informirat, prije nego dam lovu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Imaš cijelu temu o toj ploči sa linkovima na recenzije i osobnim iskustvima forumaša, tak da je bespotrebno ovdje pričati više o njoj ![]() Na cijenu nemoj gledat previše, moja je isto koštala ko neki Asrock, al je to sasvim druga klasa što se tiče kvalitete komponenti na njoj i mogućnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
evo da se priključim imam ja takvu ploču tj abit kn9s i nemam nikakvih problema! Čipset je na 35C a proc oko 40C. Toplo preporučujem!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|