|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja nikako ne mogu aktivirat knockout tarifu... Šaljem poruku knockout na 888 al nikako da isporuči poruku... Morat ću nazvat službu za korisnike. Nadam se da su malo informiraniji od zadnjeg našeg razgovora ![]() Šta se kvalitete signala tiće gubitak riječi i izobličenje zvuka je često, al 50 lipa prema svim mrežama je 50 lipa ![]()
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Za uključit knockout tarifu moraš prvo poslat poruku i tek nakon šta uplatiš novi bon sa najmanje 50kn tarifa ti se ukljiči, i to odmah nakon nadoplate. A problem sa signalom možeš rješit tako da na mobitelu u postavkama izabereš ručni odabir mreže na VIP (ne automatski) pa nečeš imat problema sa signalom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Dižem sa dna police ovaj topic ali eto samo da informiram da sam i ja prešao na tele2. I da sam pojeo govno... Pozdrav onoj dvojici na početku topica koji su me uvjeravali da je sve super i sve za pet u telelandu. Kao što sam već bio napisao, važno mi je da sam uvijek dostupan i da je dobar signal (zbog prirode posla) i baš sam na tom polju da ne kažem šta. Htio sam s Vip bonova prijeći na Tele2 pretplatu. Za one neupućene idealan scenarij treba ići ovako; treba podnijeti zahtjev za prijenos broja, nakon 15 dana isključe vip karticu i proradi tele bon kartica, nakon sedam dana se smije prijeći na pretplatu, kad isključe bon karticu proradi kartica za pretplatu i to je otprilike to. Dakle...otišao u tele2 centar da se raspitam o detaljima. Prodavačica me gledala kao idiota kada sam treći puta pitao: "Da li ću na neko vrijeme ostati bez broja"? "Ne, nećeš!" + "ajme seljaka" pogled je bio njezin odgovor. Obavio sam prijenos VIP broja u tele2 mrežu, to je prošlo super. Dobio bla bla karticu koja se mora koristiti 7 dana da bi se prešlo na pretplatu. Ovo isto super prošlo. Sedmog dana (u utorak) otišao da potpišem ugovor za pretplatu + uzeo mobitel. Prodavačica se sve smješka od sreće, eto drago mi je što ste prešli, nakon max 48 sati ćemo vas uključiti na pretplatu a do tada koristite bla bla karticu. Kada vidite da ste izgubili signal samo ubacite ovu drugu karticu. I tu nastupa cirkus koji mi je dokazao koliko je to sve aljkavo i jadno u telelandu. U petak krenio na posao i vidim nema signala. Odlično rek'o, eto pretplate. Ponio na posao drugu karticu da ju ubacim uz kavu. Dođoh, popih, ubacih, kad ono banana, nema ni tu signal. Ajde sačekao do podneva, petak je i možda ljudi imaju posla pred vikend. Ništa nije bilo od toga. Nazovem informacije, kaže gospođa informacija biti će, samo što nije. Ipak nije. Odem do tele2 centra, prodavačica sa malo manje smiješka nazove svoje u Zagreb i kaže evo samo što nije. Opet nije. Poslijepodne nazovem informacije, samo što nije, do navečer sigurno. Sutra ujutro nazovem informacije, imamo malih tehničkih problema s prebacivanjem brojeva,u toku dana će biti. Sinoć nazovem, opet priča o tehničkim problemima. Pitam, vikend je, hoće li se to uspjeti riješiti sutra. Kažu nemam problema, radimo 24 sata. Jutros nazovem, kažu, znamo sve ali vikend je, ne radi se, probati će riješiti u najkraćem mogućem roku ali najvjerojatnije tek sutra. Između ovih zvanja umetnite moju frustraciju, već tri dana tko god me zvao rečeno mu je da se broj ne koristi, u petak radio 2 sata produženo jer me iz firme nisu mogli na mob. obavjestiti gdje, šta treba raditi... Nisam stručnjak za ovo područje ali ajmo malo hipotetski: Kakva to havarija sustava može biti da od utorka do danas (nedjelja ) nije moguće aktivirati jednu karticu? Ako je kakva elementarna nepogoda pogodila Zagreb (led, tajfun, skakavci, maknuli Bandića...) molim da me netko obavjesti. Ako već imaju problema s prebacivanjem s bonova na pretplatu koji ih vrag tjera da to rade? Ostavi mi brate karticu za bonove pa prebacuj kad budeš sposoban. Zaboli njih neka stvar za korisnike. Kada sam nazvao zadnji put, gospođica informacija samo što me nije isprdala kada sam pitao za poništenje pretplate. "Morat' ćete svakako plaćati pretplatu 18 mjeseci"."I ako se prebacite na 0 kn pretplatu morat' ćete plaćati ono za radijsku frekvenciju." Kao da sam u banci iz serije "Luka i igara"... Izvinjavam se na dugom postu ali morao sam ovo izbaciti iz sebe. Možda nekome dobro dođe da sazna kako tele2 funkcionira. Ako imate pitanja možete me nazvati na 091/54...a da, ne radi mi još uvijek mobitel. 6 godina korištenja VIP-a nikada nikakvih problema a gle ovo. Kako ono ide:"Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship." E moj Louie, ništa od divnog prijateljstva, vraća si Šime Vip-u. ![]()
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 08.07.2007. u 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Hehe, znam ja dobro kakvi su, i imao sam na ovom forumu jedan post. Vjeruj mi, bolje se ne petljaj s idiotima.
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
To da su očito idioti, jesu. No možda su ipak samo malo lakomi. Broj s pre-paida se može prebaciti samo na pre-paid (pretplata na pretplatu). Moguće da je zapelo kod HAT-a.
![]() |
#39 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#40 |
Premium
|
Mislio sam na prijenos broja među operaterima kao što je Newlass pokušao. Po sadašnjim propisima, on bi uz zadržavanje 091 prepaid broja mogao preći samo u tele2 prepaid.
![]() |
#41 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Godinu i pol sam na Tele-u,niakda problema sa signalom ili slicno. Sada sam u Italiji,ponekad ga koristim,jer imam tal.kraticu,sve ok sve 5....racuni ok...
![]() |
#42 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
E sad, možda sam u ovom ludilu prošvikao skroz ali dao bi ruku u vatru da mi je u tele2 centru rečeno da ću tih 7 dana dobiti 100 kn na račun. Dobio sam 30. Još jedan biser u ovoj prelijepoj ogrlici tele biserja. Za info, još mi ne radi mob. Imam danas slobodan dan, krećem poslije kave na desant u teleland. Tuđi broj neću, svoj ne dam. ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
Sorry, površno čitam. Svejedno, moguće da HAT zayebava (ili čak VIP), jer moraju prijavit drugu karticu na isti broj. Bez obzira, Telci ne bi trebali olako obečavat stvari koje mogu zapet na sto mjesta. Slično iskustvo sam imao s Metronetom. Oni recimo, kreću u dogovaranje datuma priključenja i prije nego su dokumentaciju poslali HAT-u i T-com-u. Pa se poslije ispričavaju jer je zaštekalo... Uglavnom, samo oštro s njima.
![]() |
|
|