|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Pitanje vezano u mp3
Ne znam da li mogu jasno objasniti, ali probat ću. Naime kad hoću primjer 10 mp3 pjesama prebaciti na mobitel, te pjesme su iz različitih albuma, i sad kad ja to otvorim na mobitelu, on mi prepozna primjer koje albume imam, i sad ispada da od tih 10-tak pjesama, to je samo primjer, imam 5 albuma po 2 pjesme. E ono što sam ja mislio da li ja te nazive albuma moram brisati na svakoj pjesmi, ono jedno po jedno ili ima neki editor s kojim to mogu napraviti brže. Znači želim izbrisat informaciju kod mp3-trice koja kaže kojem albumu pjesma pripada, jel to može biti bilo koji, ovaj, da kad prebacim na mobitel da mi to bude sve u jednom folderu, a ne razbacano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
mozes sa windowsima ![]() selektiras vise mp3-ca, koje oces, desni klik->properties, pa na tab summary kliknes advanced i onda album samo maknes. sa svih oznacenih mp3-ca ce nestati stavka album, ali ce sve ostalo biti nepromijenjeno (osim ako ti nesto ne sprckas).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Probao sam to DE5trOyeru ali kad označim više mp3-trica pa na summary pojavi se multiple volues i faktički nemam što brisat. To ide recimo samo kod mp3-trica gdje su nazivi albuma isti, e a sad recimo da je tu ok 100 pjesama, to je opet sporo. A čuj bolje je i to nego ništ. Ja sam mislio da ima neki program koji to radi, meni je pao na pamet mp3tag, e sad ne znam jel to program za te stvari. Zadnje izmijenjeno od: vita. 08.07.2007. u 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ne sve ok tvoje riješenje je dobro, ali eto rekli smo još jedno riješenje mp3tag, i to je to, hvala na odgovoru. Ipak je dobro znat i tvoje riješenje jer se može desiti da mp3tag ili neki drugi program budu nedostupni. Hvala. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji mob je u pitanju? Moj SE750 ima mogućnost da napraviš listu pjesama i onda ih on svira kako si ih posložio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|