Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.07.2007., 23:18   #541
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Uhm... Glavna zvijezda današnje utrke je svakako bio Prasičko i njegovi komentari, stvarno me glava počela bolit od njega... Ima kakva peticija da ga se ukine kao komentatora, ako se može to tako nazvati, prije bi bilo ko-voli-više-alonsa-od-mene-i-to-javno-ne-pokazuje-ora.
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2007., 00:29   #542
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Jaoo steta za Massu, al kaj je tu je. Kimi samo tak naprijed samo da McLarenu konacno nekaj rikne.

Al Prasicko za Trulija: "Da vidimo kako ce se Massa obračunat s vozacem koji je iza sebe u stanju drzat omanju željezničku kompoziciju" haha, ja sam se valjo po podu...jedina dobra u zadnje vrijeme
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2007., 00:35   #543
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
......Al Prasicko za Trulija: "Da vidimo kako ce se Massa obračunat s vozacem koji je iza sebe u stanju drzat omanju željezničku kompoziciju" haha, ja sam se valjo po podu...jedina dobra u zadnje vrijeme

Joooj da sad si me sjetio, nakon 10tak sekundi ga je presao bez problema, a prasicko se ponadao vlakicu

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2007., 21:25   #544
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Uhm... Glavna zvijezda današnje utrke je svakako bio Prasičko i njegovi komentari, stvarno me glava počela bolit od njega... Ima kakva peticija da ga se ukine kao komentatora, ako se može to tako nazvati, prije bi bilo ko-voli-više-alonsa-od-mene-i-to-javno-ne-pokazuje-ora.
stvarno ono neznam gdje vi vidite da on toliko Alonsa ono ovo......

kimi cim nesto malo bez obzira je u vodstvu ili full na kraju lik samo sa ne svrsi na "uuu RRRRRRRRRRRRRRaikonen" a ono stvarno jos dok je bio u Mclarenu totalno je Raikonen ono Raikonen ovo i on i neven uzhas,,,,,,,,, sad im vjerojatno nije oke sa vise ne vozi "srebrene strijele" pa su malo ohladili ali jos se ono njegovo posebo "RRRRRRR" jako dobro istice svaki put kad Raikonena komentira dok je Fernando malo "Ferrrrrrnando" a malo samo Fernando

anyway netko je rekao da je Massa mogao proci i kubicu,,,,,, mozda da je bilo vise do kraja jer BMW je dosta brz i Kubica se zna braniti,,,,,,, bio je i MS iza Alonsa u brzem Ferrariju vise od 10 krugova i nije islo

ovo sto je Massa napravio je totalan pokazatelj Ferrarijeve nadmoci McLaren ih jos jedini moze nesto slabo pratiti ostalima i nema bas smisla da se uopce pokusavaju boriti osim naravno ako nisu David Coultard on i Kubica su jedini pruzili pravi otpor Massi ostali su se mogli jednostavno maknuti s puta lakse bi i njima i njemu bilo
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2007., 13:00   #545
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2007., 17:32   #546
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

LOOOOOOOOOOL hoce hoce mozda iduce sezone
Staro 10.07.2007., 17:57   #547
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Ak ce ga Hamilton do kraja godine gazit kak spada Alonso je gotov...vec ga je sad Hamilton psihicki ubio, al ak ga dokrajci nece vise nikad Alonso bit dobar. Nadam se takvom ishodu jer mi se bluje od njega
Staro 10.07.2007., 18:18   #548
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
negdje procitah (ne mogu nac link) kako je alonso izjavio kako se vec pomirio s tim da mozda nece osvojit titulu
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2007., 18:40   #549
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Ak ce ga Hamilton do kraja godine gazit kak spada Alonso je gotov...vec ga je sad Hamilton psihicki ubio, al ak ga dokrajci nece vise nikad Alonso bit dobar. Nadam se takvom ishodu jer mi se bluje od njega
i meni isto,,,,,,,, bio mi je full oke sve dok nije odlucio preci u McLaren i davati one bedaste izjave kako momcad radi protiv njega da pmazu schimiju ono ovo,,,,,,, cim mu malo losije nesto krene odmah svi oko njega krivi........ bezveze,,,,,, Hamilton zasulzuje naslov ove sezone,,,,,,,, i jos dugi niz iducih sezona
Staro 10.07.2007., 18:52   #550
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
To ćemo još vidjet zaslužuje li. Ove godine su crveni prvaci .
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2007., 19:00   #551
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Daleko su oni od prvaka,dalje nego Mclaren...
Staro 12.07.2007., 00:03   #552
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Nadam se da je doslo vrijeme da i McLarenu nekaj rikne i da se Ferrari priblizi, a onda da nas ceka zabavna zavrsnica
Staro 12.07.2007., 02:38   #553
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Hamiltonu su sise zasmetale na startu pa je bio dekocentriran : link
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2007., 16:15   #554
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
McLaren charged by FIA over spy scandal

McLaren have been charged by Formula One's governing body with breaking the sport's rules, following an investigation by the FIA.

The British team will have to appear in front of the FIA World Motorsport Council on July 26 on charges relating the current spy scandal involving their chief designer Mike Coughlan, namely that they used Ferrari technical secrets on their cars.

An FIA Statement read: "The team representatives have been called to answer a charge that between March and July 2007, in breach of Article 151c of the International Sporting Code, Vodafone McLaren Mercedes had unauthorised possession of documents and confidential information belonging to Scuderia Ferrari Marlboro, including information that could be used to design, engineer, build, check, test, develop and/or run a 2007 Ferrari Formula One car."

Coughlan, who swore an affidavit to Ferrari in London's High Court on Wednesday, is currently suspended from duty after being found in possession of technical details they claim he obtained from their former technical manager Nigel Stepney.

FIA president Max Mosley confirmed over the British Grand Prix weekend that British superstar Lewis Hamilton - the championship leader - and team-mate Fernando Alonso, could be docked points if McLaren are found guilty of bringing the sport into disrepute.

For the record, McLaren continue to deny that any of the information contained in the Ferrari document has found its way onto their cars and are confident of being found not-guilty of the charges.

Stepney meanwhile, who is at the centre of a criminal investigation in Italy for what Ferrari claim is his part in the scandal, continues to protest his innocence of any wrongdoing.

http://eurosport.yahoo.com/12072007/...y-scandal.html

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2007., 16:33   #555
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Citiraj:
Nadam se da je doslo vrijeme da i McLarenu nekaj rikne i da se Ferrari priblizi, a onda da nas ceka zabavna zavrsnica
Dosta je Mclarenu rikavalo prošlih sezonu i dosta su se drugi okoristili time.....vrijeme je za naslov!Nadam se da će se to i dogodit!
Staro 12.07.2007., 18:00   #556
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
McLaren have been charged by Formula One's governing body with breaking the sport's rules, following an investigation by the FIA.

The British team will have to appear in front of the FIA World Motorsport Council on July 26 on charges relating the current spy scandal involving their chief designer Mike Coughlan, namely that they used Ferrari technical secrets on their cars.

An FIA Statement read: "The team representatives have been called to answer a charge that between March and July 2007, in breach of Article 151c of the International Sporting Code, Vodafone McLaren Mercedes had unauthorised possession of documents and confidential information belonging to Scuderia Ferrari Marlboro, including information that could be used to design, engineer, build, check, test, develop and/or run a 2007 Ferrari Formula One car."

Coughlan, who swore an affidavit to Ferrari in London's High Court on Wednesday, is currently suspended from duty after being found in possession of technical details they claim he obtained from their former technical manager Nigel Stepney.

FIA president Max Mosley confirmed over the British Grand Prix weekend that British superstar Lewis Hamilton - the championship leader - and team-mate Fernando Alonso, could be docked points if McLaren are found guilty of bringing the sport into disrepute.

For the record, McLaren continue to deny that any of the information contained in the Ferrari document has found its way onto their cars and are confident of being found not-guilty of the charges.

Stepney meanwhile, who is at the centre of a criminal investigation in Italy for what Ferrari claim is his part in the scandal, continues to protest his innocence of any wrongdoing.

http://eurosport.yahoo.com/12072007/...y-scandal.html
ako zbilja kazne mclaren, ja cu prestat gledat formulu 1. sasvim sigurno frajer poput ron dennisa ne bi dozvolio takvo nesto. tako da je to out of question.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2007., 18:14   #557
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Mike Coughlan,inače glavni dizajner Mclarena,se nagodio s Ferrariem po čemu će Ferrari odustat od sudskog progona,ako Mike otkrije kako su dokumenti došli u njegove ruke!

Evo link...http://www.f1racing.com.hr/index.php..._from=&ucat=2&
Staro 12.07.2007., 20:53   #558
Jelc
Super Moderators

Joj, biti će tu još frcanja prljavog veša na sve strane

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Staro 12.07.2007., 22:28   #559
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
Autor vedo Pregled postova
Dosta je Mclarenu rikavalo prošlih sezonu i dosta su se drugi okoristili time.....vrijeme je za naslov!Nadam se da će se to i dogodit!
To se i nadam da ce se opet pokazat kak su pouzdana momčad...tj. htio bi samo da Alonsu rikava jer mi se bluva od njega. Hamilton je car i vladat ce formulom godinama
Staro 12.07.2007., 23:14   #560
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Citiraj:
To se i nadam da ce se opet pokazat kak su pouzdana momčad...tj. htio bi samo da Alonsu rikava jer mi se bluva od njega. Hamilton je car i vladat ce formulom godinama
Najbolje da ne rikava nikome ništa i da pobjedi bolji....i naravno da uzmu konstruktorski naslov!
Staro 14.07.2007., 14:57   #561
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
ma ne tako samo neka alonsu bolid oke radi ali da ga Hamilston nastavi klat na stazi
Staro 20.07.2007., 14:59   #562
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Preneseno iz danasnjeg Jutarnjeg lista:..... "Britanski Autosport otkrio je nove detalje oko špijunske afere u Formuli 1. Prema njihovu pisanju, bivši zaposlenik Ferrarija Nigel Stepney komunicirao je s McLarenovim šefom dizajna Mikeom Coughlanom i prije početka ovogodišnje sezone.

Stepney je Coughlanu poslao mail s podacima o Ferrarijevu podvozju koje će se koristiti na VN Australije."

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2007., 18:03   #563
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor nino5 Pregled postova
Preneseno iz danasnjeg Jutarnjeg lista:..... "Britanski Autosport otkrio je nove detalje oko špijunske afere u Formuli 1. Prema njihovu pisanju, bivši zaposlenik Ferrarija Nigel Stepney komunicirao je s McLarenovim šefom dizajna Mikeom Coughlanom i prije početka ovogodišnje sezone.

Stepney je Coughlanu poslao mail s podacima o Ferrarijevu podvozju koje će se koristiti na VN Australije."
uff bude tu sra**** sad oko svega toga,,,,,,,, samo da vozaci ne naje** zbog tih gluposti
Staro 20.07.2007., 21:06   #564
McZantex
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2006
McZantex je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2007., 10:02   #565
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor McZantex Pregled postova
loše, i to sitna greškica (.con)

domy1 je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2007., 14:57   #566
Jelc
Super Moderators

Alonso će se usrat od sreće...

Staro 21.07.2007., 15:01   #567
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Hamilton se zabio u zid! Doduše, zid obložen gumama, al svejedno izgleda loše...
Prednja desna je jednostavno popustila pod pritiskom i eksplodirala... nakon toga nije imao teoretske šanse da skrene bolid sa kursa, samo se leteći nabio u gume.
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2007., 15:06   #568
Jelc
Super Moderators

A kaj misliš zakaj sam ja napisao ono iznad tvog posta?

Staro 21.07.2007., 15:12   #569
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
nisi to napisao dovoljno senzacionalistički ;P
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2007., 15:17   #570
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
nisi to napisao dovoljno senzacionalistički ;P
Bilo mi žao kaj to nije bio Alonso pa nisam imao volje

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno