Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.07.2007., 23:03   #61
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
.ja sam prije radio na principu frend ovaj, frend onaj, familija ova-ona... nema tako više - za sve sat rada 100kn, reinstalacija win 400kn i točka, free time je poskupilo.
baš me zanima da li te taj šta si mu reinstalirao win za 400 zvao ponovo..tako možda možeš u Zagrebu
alimilano je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2007., 00:56   #62
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
svima je 400 i vjeruj mi da svi zovu ponovo nakon par mjeseci... samo treba dobro prosurfat pr0n sa ie i/ili skinut 200 demo igara sa free smajlijima.

ako nekome ne paše 400kn mirne duše ih uputim u prvi servis gdje ih čeka platiti sat-dva servisa za instalaciju (150-300kn), još toliko za backup i windowse za 700+kn, pa sve skupa za 1500kn igrat solitare i crtat u paintu
syss je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2007., 01:28   #63
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
kao što rekoh Zagreb, u Dalmaciji se ne bi naradio....ovdje ljudi drže Internet caffe sa piratskim win...
alimilano je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2007., 01:51   #64
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
400kn za win?? uzas...za tako lagani posao koji uzima cca 1 sat da sve podesis jos kak treba...
ja nebi mogo uzet tolke pare jadniku kojem treba serviser da si win instalira
Astral je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2007., 07:54   #65
svizac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2005
takva cifra nebi ni kod emne prošla...

ja sam imao slipstrimani xp sa svim ti proggyma, sam sam klikal next 100kn molim (osim susjedi :P ) i imal sam za cugu u petak il subotu...

al, skužio sam da je to stvarno jako necijenjena struka, meni stari priča, kog se vraga opet igraš po kompjuteru, odi radit nekaj pametnoga a ne kaj tu stalno dangubiš, il nemaš vremena se igrat sada...

jel se još kome, osim meni, dogodilo da kad je popravljao ntloader krepala matična?
svizac je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2007., 13:17   #66
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

1h za reinstalaciju? jea rajt... dok napraviš backup svih mogućih dreqova, instaliraš win pa programe, podesiš sve da radi kako spada (svi mogući updateovi automatski, osnovna sigurnost i sl.), ponovo osposobiš net i vratiš backup (mejlovi, dokumenti i sl.)... to je jedna večer (naravno) poslije posla, a rata kredita se neće sama otplatiti

nisam ja kapitalizam izmislio

kad ti dođe majstor popraviti frižider, bojler ili vešmašinu on isto klikće next, next jer je sve to vidio 10000 puta, pa opet ne naplati rad 50-100kn... po čemu je rad informatičara drugačiji? ja sam isto 100-150kn reinstalaciju naplaćivao dok je bilo "za cugu", ali sad imam drukčije troškove i koju godinu iskustva u servisu i administraciji sustava tako da nemamo šta razgovarati. ne paše? eto ti servisa za 1500kn ili nađi od susjedove susjede bratića koji zna kompjutore (a nakon takvih obično u dos-u moram podatke spašavati i opet ti caltam 4 glave).
Staro 05.07.2007., 13:25   #67
Astral
Premium
Moj komp

Citiraj:
1h za reinstalaciju? jea rajt... dok napraviš backup svih mogućih dreqova, instaliraš win pa programe, podesiš sve da radi kako spada (svi mogući updateovi automatski, osnovna sigurnost i sl.), ponovo osposobiš net i vratiš backup (mejlovi, dokumenti i sl.)... to je jedna večer (naravno) poslije posla, a rata kredita se neće sama otplatiti
meh...meni treba 1 sat jer su mi svi podaci na 1 particiji, a win na drugoj koju mogu brisat kad ocu, svi programi itd su mi na 1 mjestu i to se instalira za cas
updejtovi uzmu mozda 5min, mail mi je na webu...
i tako, brzo to ide, no ajde 2 sata ako nemas sve tako poslozeno i spremno
Staro 05.07.2007., 14:01   #68
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

čekaj ti to pričaš za svoje osobno računalo ili za mirjanu i peru iz ulice koji znaju da je procesor na podu, a ekran na stolu?
Staro 05.07.2007., 14:05   #69
Astral
Premium
Moj komp

pa reko sam, za mirjanu i peru, 2h
za sebe 1h

pa kolko tebi treba?
Staro 05.07.2007., 14:26   #70
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ak su ti ljudi imalo inteligentni neće platit 400kn neg će to pokušati sami. OMG ja to napravio prvi put sa 10 (deset) godina i sve sam sam riješio, sjećam se da sam još sve bekapirao prije na 1000 disketa Ak ćeš pratit svaki korak nemreš s***at komp ni da oćeš, a noob koji nije siguran u išta će i pratit i čitat sve umjesto da klikče next i tako to...
Staro 05.07.2007., 14:26   #71
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
(a nakon takvih obično u dos-u moram podatke spašavati i opet ti caltam 4 glave).
Idesss, koja lova, nek daj mi reci kome ti to radis, jer ja neznam normalnog covjeka koji bi tebi za nekaj dao 4glave
Staro 05.07.2007., 15:16   #72
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

pusa zed
Staro 05.07.2007., 15:59   #73
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:

nisam ja kapitalizam izmislio

kad ti dođe majstor popraviti frižider, bojler ili vešmašinu on isto klikće next, next jer je sve to vidio 10000 puta, pa opet ne naplati rad 50-100kn... po čemu je rad informatičara drugačiji? ja sam isto 100-150kn reinstalaciju naplaćivao dok je bilo "za cugu", ali sad imam drukčije troškove i koju godinu iskustva u servisu i administraciji sustava tako da nemamo šta razgovarati. ne paše? eto ti servisa za 1500kn ili nađi od susjedove susjede bratića koji zna kompjutore (a nakon takvih obično u dos-u moram podatke spašavati i opet ti caltam 4 glave).
potpuno ispravan stav, i podržavam. Jedino kod nas ljudi teko doalze u doticaj sa računalima i potrebitim servisima (pošto sad izlaze an vdijelo razne "hgspot, velim, i ine konfiguracije) ..
a i dobro kažeš kad crkne veš mašina, zoveš majstora i platiš... ili TV.. ili playstation...
i sad za komp odjednom treba radit džaba?

Citiraj:
Autor ZED Pregled postova
Idesss, koja lova, nek daj mi reci kome ti to radis, jer ja neznam normalnog covjeka koji bi tebi za nekaj dao 4glave
nego, kad budeš imao viška posla, a netko treba da mu se popravi "kompjuter", zovi me

Citiraj:
pusa zed
pusa obadvojici
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2007., 16:02   #74
Optik
________

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
A+ certifikacija (bilo preko firme bilo vlastita)
Samo da se nadovezem da se A+ certifikat sastoji od dva dijela -hardware i software A+ a svaki kosta 196 $ .
tak da je ipak bolje preko neke firme
Optik je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2007., 16:12   #75
bude
Warcraft III TFT

bude's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
svima je 400 i vjeruj mi da svi zovu ponovo nakon par mjeseci... samo treba dobro prosurfat pr0n sa ie i/ili skinut 200 demo igara sa free smajlijima.

ako nekome ne paše 400kn mirne duše ih uputim u prvi servis gdje ih čeka platiti sat-dva servisa za instalaciju (150-300kn), još toliko za backup i windowse za 700+kn, pa sve skupa za 1500kn igrat solitare i crtat u paintu
Naravno da je ovo ok cifra.. I ja sam mislio da je to prevelika lova dok nisam poceo sam zaradjivat za zivot i vidio slucajeve koliko "serviseri" zapravo naplacuju posao. Evo primjer: u firmi gdje sam radio sam bio na G.Odmoru. Netko je formatirao tekst u wordu s razlicitim bojama i to je trebalo vratit u black&white.. Zvali su "strucnjaka" jer su se u uredu nasli samo znalci .. Naplatio im je 250 kn taj posao.. I opet su ga zvali nakon tjedan dana! Car...
Saphire x700 pro
2x80 GB @ RAID0

bude je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2007., 18:31   #76
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
car, treba mu i pivu platit
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2007., 19:20   #77
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

pa to ti kažem... kad izađeš izvan okvira tvoje ekipe koja poznaje kompove i upoznaš ljude koji doslovno znaju ići samo na net i to isključivo ako ne treba dizat konekciju, onda malo drukčije razmišljaš.

evo u zadnje vrijeme nije bilo nešto fuševa, nekih 4-5 komada, svima 4 glave naplatio, nitko ni a nije pisnuo... sa druge strane imaju 90% kompa kakvog su imali prije, samo je jedina razlika da radi.
Staro 06.07.2007., 01:16   #78
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ja ne kuzim cemu se ljudi sablaznjuju Syssove cifre. 400 kn je korektna cijena, a meni se cini cak i preniska za dobro instaliran i podesen sistem. Instalirati OS je 1h, i to je otprilike 20% posla za dignuti novi sistem. Ostatak su driveri i programcici, podesavanje, ubacivanje postavki i dokumenata korisnika, test rada. Ne znam kako vi, ali ja se uglavnom srecem s korisnicima koji ocekuju kljuc u ruke, i ako im npr. ne instaliras i podesis firewall, iskljucis Indexing Service i Auto.Updates, stavis BSplayer, Winamp, Winzip itd... a da to nisu sami zatrazili (sto ionako ne znaju, neuki useri), za 3 dana te zovu i *ebu mater da sto im nisi stavio neku zastitu, da im komp sam nesto radi, trosi promet etc.

Kuzite, 90 % ljudi ocekuje da komp ima "sve" i moze raditi "sve", bez da to posebno zatraze. Jednom mi je jedan tip pokusao objasniti da je to kao da kupis auto bez volana.
Onaj tko digne sistem, a niti ne otvori user accounts, system properties i services, nece se bas nagledati puno korisnika...
Staro 06.07.2007., 07:13   #79
Astral
Premium
Moj komp

pa ja neznam kak vi to ''testirate'' rad, ako je hardware dobar onda ce novi OS normalno radit i sve ovo sta si nabrojo se da napravit u pola do max 1 sat...
jos plus windowsi, dakle do 2 sata
ovisi jos di to radis, znaci da li je kucno poziv ili u servisu
Staro 06.07.2007., 09:13   #80
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ok syss reci mi svoju tajnu..di nades ljude za fuš?
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 06.07.2007., 11:26   #81
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ma nađu oni mene na žalost... super mi je recimo nedavno bilo celeron 466 sa 128mb i win xp gore (koji naravno moraju ostati i nakon reinstalacije pošto je kvartovski baja to stavio prije 3 godine).

počet ću za takve strojeve milju uzimat
Staro 07.07.2007., 18:27   #82
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
još kad kreneš vistu instalirat
buš onda tek zarađival :P
Staro 08.07.2007., 01:52   #83
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
400kn za win?? uzas...za tako lagani posao koji uzima cca 1 sat da sve podesis jos kak treba...
ja nebi mogo uzet tolke pare jadniku kojem treba serviser da si win instalira

gle astal ocito si premlad i premalo iskustva imas u serviserskim poslovima. nemoj se sada uvrijediti ili jos gore poceti vrijedjati jer se to da iz tvojih postova procitati.

Radim recemo honorarno ko serviser i to nije nimalo lak posao da nespominjem di sam jos sve radio i cega sam se nagledao (hy sisa ) i ja sam na crno poceo uzimati 300kn za sredjen sistem dakle sve sto treba...

E onda se ploca malo promjenila dok je bilo frend ovo frend ono onda sam imao posla da sam pizdio a sada vise neeeema ima puno manje, jednostavno moras cijeniti svoj rad da ga i drugi pocnu cijeniti ....

Znao sam dizati ljudima dual boot sa dvojim xp windowsima cirka 6 sati cistog posla, a ne uzet lovu vise nema kod nikoga. zao mi je al ja imam jedan zivot i radje cu gledati doma filmove nego nekome iz zabave instaliravati windowse.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2007., 02:24   #84
Astral
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
gle astal ocito si premlad i premalo iskustva imas u serviserskim poslovima. nemoj se sada uvrijediti ili jos gore poceti vrijedjati jer se to da iz tvojih postova procitati.
hehe, bas a valjda je ovih dana i 3god iskustva premalo
nemam razloga vrijedat nit sam ikog ovdje vrijedo, mislim da je to najnizi oblik komunikacije

dobar serviser ima lijepo externi hdd na kojem ima sve sta mu je potrebno za veliku vecinu danasnjih kompova pa onda stvari idu podosta brze
ne omalozavam nicije vrijeme/rad, ali meni se cini da je 400kn previse, gledajuci iz aspekta ''tezine'' posla, no vrijeme je novac pa onda lupi kolko mozes...

ja to ne gledam bas na takav nacin, pokusavam prije svega biti posten i kad nekome sredujem komp pogledam malo i njihovu ''zivotnu'' situaciju kolko mogu dok radim, ja sigurno necu propast za 100kn sta cu manje naplatit, nekom ce mozda dobro doc...
nisam nikad naplatio vise od 300kn i ne namjeravam

vjerojatno ce netko rec da je to losa taktika, i je, sa poslovnog stajalista ''zaradi sada i nikad vise'' (kod istih ljudi), ovako sam i ja i oni zadovoljni i zvat ce opet ako imaju problema
Staro 09.07.2007., 00:02   #85
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
a gle kazem ti kada ti neke stvari iz hobija predju u posao to onda vise nije zanimacija vec tlaka

vidjet ces

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2007., 00:18   #86
Astral
Premium
Moj komp

ajd, vidjet cemo
Staro 09.07.2007., 09:05   #87
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
ja radim za 250 kn. svima kojima sam radio su mi slali jos prijatelja, a neki su jos par puta donijeli.
Inace mi u prosjeku treba 4 sata za sve, ali instaliram to kao da je moj. 1 h ode na bekup, zato sto ili nemaju mjesta ili postoji samo jedna particija. 20-30 min za kopiranje + 10 min za trazenje sta treba beckupat, jer vecina ih nezna sto im treba, ali uredno zovu ako sve obrises. i jos 20 min da to vratis eto 1h.

Pa onda win, autopatcher zadnji,nod, nero, daemon tools, office 2003, proofing tools, pa upgrade na 2007 (tako da bi imati hrvatski thesaurus)[ovo se na kraju pokazalo kao greska jel 2007 snima u format koji 2003 i oni prije nerazumiju] naravno firefox sa svim korisnim dodacima, itd da sad nenabrajam..

Naravno prije toga ide otvaranje kucista pa gledati koja maticna, grafa, nesto dodatno, pa na net traziti driver. Ovo je najgori dio posla jer nitko nema CD ili mi donesu od simensa 555... Naravno nemoram ni spominjati da neki proizvodati tipa gigabyte ima download oko 20-30kB/s pa nakraju i to traje bolesno dugo.

Inace sam se osjecao super kada ti netko zahvali i da ti 250 kn, ali evo u zadnje vrijeme me jednostavno nervira kada lijepo kazem da nekoriste IE vec firefox, a IE samo za neke stranice koje nerade u FF. tako da sam onome koji mi donosi svaka 3-4 mjeseca napravi disk image i samo ga vratim te stavim updejtove jel mi je fakat muka vise tog kompjutera.

Nedavno mi je neki lik donio turbo star komp, nesjecam se vise sto je donio ugl nije imao ni lan na maticnoj pa onda osposobit wlan, a tek driveri. I onako iz sazaljenja mislim jadan lik nema para za posten komp, i na kraju saznam da je bolesta ko suga, pa mu lijepo rekao da sljedeci put za tak komp 500 kn ili neka kupi novi
raf je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2007., 08:42   #88
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Dawar Pregled postova
Ak su ti ljudi imalo inteligentni neće platit 400kn neg će to pokušati sami. OMG ja to napravio prvi put sa 10 (deset) godina i sve sam sam riješio, sjećam se da sam još sve bekapirao prije na 1000 disketa Ak ćeš pratit svaki korak nemreš s***at komp ni da oćeš, a noob koji nije siguran u išta će i pratit i čitat sve umjesto da klikče next i tako to...
Imalo pametni ljudi će platiti 400 kuna ukoliko žele da im komp radi kako treba i cijene nečiji rad i vrijeme. Mene su prije svi razvlačili i gnjavili da im "samo pogledam", "samo bekapiram", "samo preinstaliram" laptope, kućne i uredske kompjutere. Skužio sam da mi previše vremena odlazi na to i da nimalo ne cijene moje vrijeme. Neki su se toliko razbahatili da me se zvalo kasno navečer, bez "bok stari kak si" nego odmah s "s***o si mi komp, opet ne radi". Ne treba mi to u životu, najmanje od prijatelja - pa su svi dobili od*** glede mojih intervencija na računalima. Većina ih je prestala gnjaviti kada sam im rekao da mi je sat vremena 400 kuna, a ovi koji me zovu - dobro razmisle hoće li me tražiti da potrošim dva sata za doći do njih i poklikati neku glupost koju su si isključili.

Netko je rekao da se ovo zanimanje ne cijeni. I u pravu je potpuno. Dijelom smo si krivi mi sami koji smo išli pomagati frendovima, susjedama, obiteljskim prijateljima, a drugim dijelom su ti ljudi sami - njihova je percepcija da ako njihov mali "koji je jako pametan" zna pokrenuti igru i ubiti bossa - da taj mali zna riješiti i blue screen zbog drivera grafičke i slično. A ne zna. Isto kao što ne zna isfugirati pločice u kupaoni samo zato jer se igra plastelinom ili popraviti motor vešmašine jer ima 5 iz tehničkog.

Škvadra si prema ljudima koji održavaju računala ili rade u IT sektoru daje takva prava da je to strašno. Sjetite se koliko ste vi poziva dobili "otkad si mi instalirao pe-de-ef, internet mi ne radi", ili tri mjeseca nakon reinstalacije računala i čišnjeća trojana dobijete poziv "nisi ništa napravio, opet je sve isto". Takve treba od***ati odmah. Neka se tako probaju razgovarati s bilo kojim šljakerom ili automehaničarem - živo me zanima koliko će im dugo bojler curiti i hoće li se filter ulja promijeniti sam od sebe. I najveći kreteni koji su vas popljuvali se pretvaraju u umiljate mačkice kada zovu automehaničara. Umjesto "opet ulja nemam, a mijenjali ste ga na 90.000, a ja sam tek na 105000. niste ništa napravili", to izgleda ovako: "poštovanje gospon franc, bute imali kaj vremena ovaj tjedan za promenit mi filter ulja? ne? slijedeći četvrtak? puno fala, gospon franc".

Ne dajte se za***avati.
Cataphract je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2007., 08:56   #89
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
dobar serviser ima lijepo externi hdd na kojem ima sve sta mu je potrebno za veliku vecinu danasnjih kompova pa onda stvari idu podosta brze
ne omalozavam nicije vrijeme/rad, ali meni se cini da je 400kn previse, gledajuci iz aspekta ''tezine'' posla, no vrijeme je novac pa onda lupi kolko mozes...
Težina posla nije presudna - daleko najbitnije je vrijeme. Barem meni, budući da imam primarni posao i da sam 8 sati u firmi. Naravno da mi je moje slobodno vrijeme svetinja i da ga nemam namjeru trošiti za instalacije Windowsa ili čišćenje virusa - ne radim to niti na poslu, pa ne moram niti izvan njega. No, ako ću ići to raditi, tražiti ću da me se plati sukladno mom znanju i vremenu koje ću potrošiti na taj posao. Ako ti je 400 kuna previše jer ti posao nije "težak", zaleti se do javnog bilježnika i plati mu 50 kuna za svaki puta kada ti lupi žig.

I da - kada smo već kod rada - svaki majstor ti naplati i materijal i ruke. Ljudima je to pod normalno i tako šljaka funkcionira desetljećima. Ono što im treba prijeći u naviku je i to da se ljudi koji im popravljaju računala imaju platiti kao i svi ostali. Uostalom, plaćanje servisa računala ih ionako izađe daleko, daleko jeftinije nego šljaka nekog fizikalca. Fizikalac ako je imao 1000 kuna materijal, jednako toliko će te koštati i ruke. Škvadri je to normalno, ali meni se čini prilično bezobrazno. Naime, gle - licenca za Windowse, licenca za Office, licence za Photoshop i AutoCAD, cijena računala. Po logici "koliko materijal, toliko i ruke" - ovo je barem 20000 kuna u džep. Pa ti vidi da li je 400 ili 500 kuna previše.
Cataphract je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2007., 09:07   #90
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Cataphract ! Nego nemogu da ne spomenem epizodu....donesem dami komp doma, klinci navalili, jos i printer (novi) instaliram, isprintam test page, dignem lovu i odem. Sutradan sam bas bio u guzvi i doticna dama zove i kratko porucuje "...znate printer ne radi, nista ne printa...". Wtf, ajde ja u auto i 20ak km do doticne i....sta je bilo...Desni klik na ikonicu printera u trayu i vidim oznaceno "Pause printing". Uuuu poludio sam (40km voznje za desni klik misem!!). Objasnim dami, a ona pita "Koliko sam duzna...". Ja ko iz topa "200kn gospodjo" i platila je!

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na