|
![]() |
#1 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
utorrent
dali on ima neku opciju da sejva sve sto je skidao tako da kada reinstaliram windowse da samo nastavi skidati ili sam osudjen na ponovno skidanje ?
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
koliko ja znam da nema te opcije.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
|
a problem je sto bi ja i mogao ostaviti da se skine tih 80 gigi ![]() ALI svchost mi ubija komp sa loadom od 100% nemrem ga ubiti jer mi je onda rpc failed i onda se komp oce zgasiti. onda ja fino ubijem taj automatski shut down eeee a onda on mene za***e i neda mi nista da kopiram i pomicem... nesto kao dead in the water kako bi rekli gusari. kao sto sam vidio utorent nema dll-ova jer da ima to bi bila laganica znaci pitanje je di on sprema informacije sta skida a sta treba skinuti ? nije valjda da sam prvi sa ovim problemom ? ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
backup
samo napravi backup tog što si skinio (ako imaš 2 particije i skidaš na drugu ni to ne moraš) onda napraviš backup: C:\Documents and Settings\%User%\uTorrent\ direktorija (tu imaš hrpu *.torrent fajlova (kontam da je taj, nemam na poslu pa ne znam točno, ali je tu negdje) Nakon reinstalacije windowsa to vratiš na mjesto, pokreneš uTorrent i to je to... ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() na Visti je taj folder: C:\Users\%user%\AppData\Roaming\uTorrent naravno ako nisu promjenjene putanje user foldera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
To sam i ja mislio predložiti, al nisam siguran da bi radilo, a ako već misliš probati tako, onda trebaš i backup temp foldera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
100% radi, napravio sam to hrpu puta moja preporuka je sve ove fielove iz korisnickog Application Data/µTorrent foldera kopirati sve fileove u foder u kojem je µTorrent.exe (i obristi ove iz application data) - tako si napravis µTorrent portable, i kad god reinstaliras win ili nesto samo vratis taj folder gdje je bio, sve ti ostaje kako je bilo (za svaki slucaj ovo napravi jednom kad nista ne skidas) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
|
ma ljubim vas u celo sve zajedno ![]() ACRONIS HIR AJ KAM ![]() sada strpam image i od***em mutavi svc ![]() ![]() C:\Documents and Settings\user\Application Data\uTorrent ovdje bi to trebalo biti jel ![]()
![]() |
#9 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 02.07.2007. u 02:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Torrent freek
|
Pogledaj pod karticom General. Tamo bi trebalo bit objašnjenje...
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
da ne otvaram novu temu nadovezat cu se na ovaj naslov. u dotičnom programu mi veli da mi port nije otvoren, sada me zanima, da li da ga otvorim, sto cu time dobiti, koliki je rizik? zahvaljujem p.s. dont blame me couse im a n00b |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Torrent freek
|
![]() |
#14 |
bycod
|
imas guide za utorent na forumu user Mat ga je napisao. inace otvaras port u modemu / routeru i onda ces moci skidati sa njime nes nis izgubiti a dobiti ces skidanje torrenata ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|