|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
razni problemi
svježe instalirani windowsi: odjednom mrežna neradi tj. drivere nemogu instalirat(tj. instaliram ali kao da nisam),onda se icq i hddlife sami odjednom ruše(ničim izazvani) i msn se sam disconnecta(samo odjednom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
...sad se i mozilla ruši kod više otvorenih stranica... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
a naslov teme ti je žestok...ajd da si novi član, ali ovako ti pravila ne bi smjela biti strana.. ![]() peace |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gledam baš jučer što ću s tom temom... ![]() ![]() Meni ovo smrdi na to da ili instalacija Wina nije dobro "sjela" ili memorija/ploča jedu govna...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo da vratim temu iz mrtvih jer problem još nije riješen. nakon što sam imao problema sa trojancima,morao sam formatirat win. ali mislim da se neki nisu makli(koristio sam sve najpoznatije programe). imam 5/6 particija pa su se možda oni naselili na neku particiju...neznam... spybot uvijek nađe min. 5 vrsta smeća i sredi sve ali nakon sljedećg scana (nakon 1tjedan) opet isto |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|