|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ovo se dobije: http://www.newegg.com/Product/ShowIm...board+-+Retail |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Vjerojatno bracket sa dodatnim USB utorima ili Firewireom (pretpostavka)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Ima ploca na sebi HDMI. Nemaju jos svi plazme ili lcd pa da koriste hdtv. A na bracketu se nalaze kompozitni video signal i jos neki chincevi. Isporucuju ga za neka trzista.
![]() |
#43 |
.
|
Za to imaš HDMI - DVI konverter... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
jel ima ova matična u hrvatskoj?nabava ništ ne daje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja sam uzeo tu ploču samo kaj nemam pojma kak OC-at, mislim opcije u biosu su drukcije nego na onoj koja mi jos stoji u moj komp. Ima na ocbench poslikan bios. Kolko sam skuzio HT frequency je zapravo HT množitelj (ili kako vec - ispod slike pise 800=4x) |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ak računaš na 300Mhz ili više FSBa (External clock) onda HT stavi na 600 (3x). Umnožak HT množitelja i FSBa mora biti približno jednak 1000. Djelitelj za memoriju na 533 (pretpostavljam da je to "memory clock"). Za početak možeš memoriju ostaviti na CL5 i čak 2T Comand Timing, dok ne testiraš stabilnost procesora. Upitne su ti samo voltaže da li će i kolko morati ići više, što ovisi o primjerku proca i memoriji. EDIT: Za računanje djelitelja i frekvencija možeš koristiti AM2Tools: http://cablemodem.fibertel.com.ar/kimero/am2tools.rar Zadnje izmijenjeno od: stef. 28.06.2007. u 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Toshiba ko' ludo
Datum registracije: Jun 2006
|
Vidim da kod nas ima samo x2 3600 Brisbane,ostalo su Winsdor ![]() Ma matična mi je u komi zato bi nekaj uzeo a žao mi mog San Diega.Evo gledam cijene memorija malo porasle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
hmmm zapravo je amd poprilično dobar ![]() mali OT kaj je bolje 3600x2 brisbane+ova matična=1140kn ili e2160=1455 intel je nešto skuplji mislio sam ić na e4300+p35c-ds3r, al nema se para, komp bi bio za igre i ponajprije ugodan rad u windowsima, otvaranje programa etc, možda jednom mjesečno bi se kodiro video ili muzika. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
.....
|
Citiraj:
HT Drive Strenght HT Receiver Ctrl HT PLL Control Vidi: http://img172.imagevenue.com/view.ph..._122_451lo.JPG http://img134.imagevenue.com/img.php..._122_580lo.JPG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
.....
|
Sutra cu, moram jos neke stvari prouciti - ovdje kaze (zadnji post na stranici) da bi HT Strenght trebao biti na 3 (oba) ako sam dobro skuzio. Moji pokusaji nisu bas sjajno zavrsili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Čuj, neke opcije i ja prvi puta vidim. Pokušal sam mu pomoć preko PM-a, ali čuj - nije to to dok ne probaš sam. Gigabyte sam doktorirao, barem ove nForce chipsete ![]() na svojoj sam sve isprobavao ne bi li dobio više od 282 koliko sam naterao, ali neće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
.....
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo ja bas danas uzo tu plocu i x 3600+. Jos da mi je prodat stari P4, plocu i ram pa uzet neki posteniji ram, ali o tome drugi put. Inace nisam klokao jos nista. Imam dva monitora i prije su oba radila na x1650xt, a sad jedan radi na x1650xt, a drugi na x1200, mislim integriranoj. E sad da mi je nabaviti jos dva monitora, ali mislim da mi netreba. Inace sve radi ko podmazano. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|