|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Server za CoD 2
Molija bim vas da me savjetujete koji je najbolje server za igrati CoD 2 a da nije preskup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sta sad bi ja trebao procitati cijelu temu cod 2. Sta mi nemozete reci koji su najbolji serveri za unajamljivanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Please help. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Zna li neko jos koje? E please pomognite jer mi stvarno treba pomoc, jer jedan moj prijatelj je mislio otvoriti server za cod 2 a neznamo koji su najbolji serveri za to. Na serveru bi se igralo S&D. Najvise 16 slotova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
lowpings.net - stalno nesto pizde ali nisu losi. Support odlican. CP odlican gameservers.net - skupo. Svi ih hvale ali ne zna zbog cega. gameservers.com - najjeftiniji. Support prilicno los ali bolji nego kod vecine. Los CP. Trazi Windows servere i najopsirniji CP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Hvala Rak. Dosta si mi pomogao. E znas li mozda ko ima najbolji software za administraciju servera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Niti jedan software ti ne treba za administraciju. Sve se to vrlo lako ručno radi. Samo malo moraš pročitati. Za Remote control koristim AllSeeingEye i in-game mod. FTP za postavljanje configa (to ionako radiš jednom) i Control Panel od LowPingsa za sve ostalo. Uglavnom za operacije fs_game i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Hvala za savjete. Stvarno si mi pomogao. E ako imas jos koji savjet slobodno reci. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Prva dva su najbolji gaming serveri. Lowpings kako kada. Obicno se pretvori u high lags. Jest da su Nitrado i Teamplay malo skuplji. Par posto jeftiniji su ti xgamehosting serveri, imho solidan server, nije najbolji, ali za cijenu je super.
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() Ako zelis najjednostavniji no i najopsirniji cp onda uzmi lowpings. Uz to opet su (treci put u zadnjih sest mjeseci) upgradali servere pa je ping odlican. Support takoder. Mi smo kod njih vec 8 mjeseci i osim manjih problema prilikom mjenjanja servera koje je trajalo po par dana sto su nam kompenzirali kroz "besplatne dane" nikakvih vecih problema s njima. Takoder ova tri su dosta hvaljena no nemogu ti dati dojmove iz prve ruke: teamplay.de nitrado.net xgamehosting.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Bog decki. Imam jos jedno pitanje za vas. Kako napraviti creckani server za COD 2? Znam da je to vrlo opsezno pitanje, ali stvarno bi mi trebala pomoc. Ako zelite mozete mi i dati link na neki drugi web na kojemu pise o tome. Hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Decki plis help. Stvarno mi treba pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Cek nisam te najbolje shvatija mozes mi to malo bolje objasniti. Sta znaci da ce mi oni napraviti da imam creckani sever? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
A dobro. hvala. |
![]() |
![]() |
|
|