|
![]() |
#241 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nemoj PAPST-ove... |
![]() |
![]() |
#242 | |
Pero_Snajper
|
Citiraj:
Kolko sam skuzio covjek hoce 4 venta, a to je u slucaju sharkoona nekih cca. 330 kn. Ukratko nemoj ocekivat cuda jer prosjecan covjek cuje razliku, ali je znacajno ne percipira. Ja bih dobro razmislio prije nego bi pljunuo doticnu cifru za ventilatore. Svi vole tisinu, samo moras vidjet u kojoj mjeri ti to znaci. Na temelju onoga sto sam do sad probao/slusao, ja bi osobno uzeo nesto duplo jeftinije a razliku ubacio/ulio u zeludac. |
|
![]() |
![]() |
#244 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#245 |
Pero_Snajper
|
|
![]() |
![]() |
#247 |
.
|
Sačekaj par mjeseci da se ležajevi ''razrade'' ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
E sad pitanje za znalce... Dal je bolje uzeti jace Sharkoonove tj. glasnije pa ih kontrolirat potenciometrom na manje okretaje, a imas dodatne snage ako ce ih trebat jace pokrenuut? Dal bi onda taj jaci Sharkoon bio jednako glasan i ucinkovit na max okredajima onog alsbijeg? |
![]() |
![]() |
#252 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ha ne mozes porediti glasnocu ventilatora sa velikom propustljiivoscu sa "silent" ventilatorima. Normlano taj koji se okrece na nekih 2000RPM da ce biti puno glasniji od tog koji se vrti na negdje oko 1000RPM. Ali opet ces dobiti puno vece performanse hlađenja sa tim ventilatorima koji imaju veliku propustljivost vazduha. Po mom ti je najbolje uzeti neki koji se vrti na oko 2000RPM (~80 CFM) i potenciometar. Ustvari, zavisi šta tebi treba. |
![]() |
![]() |
#253 | |
Pero_Snajper
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#254 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ovo onda sve objasnjava... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#255 | |
Premium
|
Citiraj:
Da, al me zanimalo... Ako potenciometrom drzim jacega na 1000 RPM kao i ovaj silent sta se vrti, dal bi imali istu protocnost i glasnocu? |
|
![]() |
![]() |
#256 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Možeš tako preko potenciometra, samo pripazi da ventovi nemaju veću ukupnu snagu od 4W inače će ti (većina) potenciometar otići u vječna lovišta ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Registrirani ovisnik
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#258 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
|
TT: Electrical Specifications (1) 4 CH - Adjustable channels by volume knob 1) Maximum Power : 7.0W per channel 2) Maximum Adjustable Range: +6.5Vmax (=Vfan(max) - Vfan(min)) 3) Maximum Voltage Drop : +2.0Vmax (= Vpin(max) - Vfan(max)) 4) Extension cable length(4pcs): 400mm (2) 2 CH - Adjustable Ports by select switch 1) Maximum Power : Unlimited, while used power supply capacity. 2) Adjustable Range : Max voltage output or Min voltage output. Kolko ima W onaj Sharkoon Power? |
![]() |
![]() |
#260 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ljudi nisam vidio da spominjete Thermaltake Blue Orb II. Po testovima mi se čini OK, nije bučan, a ni preskupu (220 kn. ve-mil ), jedino što je možda malo prevelik. Planiram si njega uzeti i jedino čega se bojim da ne smeta pasivnom hladnjaku chipseta. Imam nvida 650i ultra matičnu ploču. Jel imao netko slična neugodna iskustva? |
![]() |
![]() |
#261 | |
Premium
|
Citiraj:
Radije pricekaj da skupis 300kn i uzmi si TT Big Typhoon. Ako bas nemas tih 300kn ili ti je hitno, uzmi AC Freezer 7 Pro. Kosta oko 170kn i puno bolje hladi od tog Orb-a. |
|
![]() |
![]() |
#265 |
.
|
ST ne dobiješ sa ventom... |
![]() |
![]() |
#268 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Vi ste meni skroz smjesni... Jedan kaze: E je tih Drugi kaze: E nije tih. Drugi se ispravi i kaze: E je tih, krivo sam procitao, 2 nije tih... Treci pita: Dal Ve-mil drzi tihe ili ne? Prvi kaze: Da, sad imaju tihe... A najjaca stvar cijelog ovog scenarija sapunice je sto na stranicama Ve-mila uredno pise da prodaju model GT12252BDL-1... Sad je samo pitanje (posto je 2 glasan): Dal je netko kupio u zadnje vrijeme u Ve-milu doticni 120mm i dal je dobio model koji pise da prodaju (dakle glasni 2) ili model koji nije naveden (dakle tihi E)? Ajde please da to vise rjesimo, jer i ja moram kupiti jednu 120-icu i to sto tisu za sto manje para... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
jel neko zna gdje u hrvata nac-narucit ovaj vent SilenX IXTREMA 120 ili link http://www.silenx.com/ixtremaprofans.asp?sku=ixp-74-14 plus ima li ko iskustva sa THERMALTAKE BigTyp VX hladnjakom ? da i ja prelazim na intela ![]() ![]() graficka se buni da je zakocena procesorom ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 Zadnje izmijenjeno od: ante2. 29.06.2007. u 00:31. |
![]() |
![]() |
|
|