|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
cooler za bartona socket a
frend ima GA-7N400-l i na njoj bartona 2600 pa bi to probao maximalno klokat. uzeo je zalmana 7000 b ali kaže da ga ne može stavit jer na ploči fale neke rupice (?? nije mi jasno kakve rupice. mislih da svaki kuler koji je kompatibilan sa soket a ide na proc?? navodno zalman ima neku pločicu koja ide ispod matične ?). može neka preporuka koji kuler da uzme? (kaže probao je bezuspješno nešto naći po hgspotu,linksu i vemilu) ili možda netko ima neki koji mu doma skuplja prašinu pa eto idealne prilike za trgovanje. jedina ideja mi je Arctic Cooling Copper Silent 3 u linksu ali ne znam koliko će dobro on hladiti kad se vrti na 2200 rpm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
AC Copper silent 3 je super haldnjak. Imam model 2TC (isto to samo mrvu drukciji vent s termalnim senzorom) i hladi palomina bez problema. Ako treba protocniji vent, nek uzme GT silentblade. Oko socketa A su kod nekih ploca 4 rupe za montazu velikih coolera, kao sto je i Zalman. A svi "normalni" cooleri se zakace za kukice... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
I ja mislim da će hladit jko dobro... Ja imam vent od volcana7 (5 000 o/min) na hladnjaku od spire falcon rocka2 i uz temp sobe od 31 proc je 43 max ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
A ha...a ja mislio,ono....stalno na 5k RPM,i jos case blizu i to sve.. ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|