|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Eksterna DVB-T kartica
Znači, treba mi nešto kvalitetno za laptop. Ne znam valjaju li što one usb varijante jer je njih barem lako prenositi... Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A da si malo potražio po siteu? ![]() http://www.pcekspert.com/articles/449-1.html Mislim da je bilo još testova, potraži malo pod članci/video
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja imam neku k-world iz chipoteke za 250 kn i zadovoljan sam, radi super. Jedini je problem što tu kod mene nema baš signala pa tu i tamo prekine |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo baš gledam ovo na linksu - HAUPPAUGE WinTV Cijena mi je nebitna, bitno da odlično hvata signal i da je kao usb stick |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A mislim da on ima ovu (po vanjskom izgledu) -> http://tinyurl.com/36wxhg Samo kaj je ta najskuplja valjda u Ve-milu. Znam da ima neku sitnu antenicu, ali s njom je super hvatao DVB-T, čak i HDTV (malo mu je štekalo, ali šteka i meni na mojoj PCI verziji) Ja sam mišljenja da ćeš DVB-T jako dobro hvatati sa svakom karticom, tako da je upitno trošiti duplo veće svote od potrebne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
A gdje bi mogao onu TakeMS u tom slučaju nabaviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Evo pm je poslan... Ali kao što rekoh, stvarno me zanima najbolje što bi mogao kupiti bez ikakvih kerefeka. Znači prijem signala i software... Šteta što Tor nije online |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#15 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
software je totalmedia i sasvim pristojno radi u xp,ali u visti ne radi,tu koristim neke druge programe i opet ok...signal dobar(dubrava) al s vanjskom antenom,onom malom ne hvata ništa.uglavnom u ovih pol godine kaj ju imam nikakvih problema,sve radi kak treba.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Uzeo sam ovu TakeMS danas, i odmah narodno veselje - ne mogu pronaći niti jedan program. Kako sa vanjskom, tako i sa ovom mini antenicom. I još je nešto zanimljivo. Kada se uđe u izbornik za traženje, po defaultu je izlistana Hrvatska, a ako se promijeni više je nema na listi dok se opet ne izađe pa uđe u izbornik. Onda je ponovno po defaultu... EDIT: resetiranje računala i sad ovo radi... Krenimo na problem broj 2 ![]() Zvuk imam, od slike 0 bodova. Programi HRT1,2,PLUS,RTL,NOVA i neka 2 test-a Zadnje izmijenjeno od: BmwMPower. 27.06.2007. u 11:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Any ideas? I dalje samo zvuk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
Uhvatio si Croatel, nije ni čudno kaj nemaš slike ![]() Uhvati ili HRT sa Sljemena ili sa Prisavlja. Frekve su ti 522000Mhz za HRT sa Sljemena, a za Prisavlje neznam napamet. Pogledaj na OiV-ove stranice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Hm... U ovome TotalMedia programu ne vidim ručno unošenje frekvencije, samo autoscan.... Možda da skinem neki drugi program? Zadnje izmijenjeno od: BmwMPower. 27.06.2007. u 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
MediaPortal probaj. Imaš odličan vodič od Lacy-ja u DVD, Audio Video podforumu ![]() Od ostalih, DVB-t Viewer npr. (nije free) Onda si stavi ovaj config file dvb-t.xml umjesto onoga koji je standard sa MediaPortalom (time ne moraš mjenjati ono u postavkama na početku, dodavati Croatia frekvencije). Direktorij u kojem se nalazi je Tuning Parameters (samo copy/paste-aš) http://www.sendspace.com/file/g6zzlt |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Ovaj MediaPortal mi ne radi... Nešto drugo da je free? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
MediaPortal je po meni jedan od boljih programa.. meni radi sa USB DVB-T tunerom.. i to puno bolje od default programa koji dodje sa njime... Lacy-jev tutorijel je definitivno korisno stivo...
![]() |
#25 |
Moderator
|
Uh, ja nisam previše isprobavao programe za gledanje DVB-T -a. Probao sam DVB-T viewer, MediaPortal i Terratec HomeCinema (eventualno da probaš taj ?) Uostalom, šta nemaš neki config file od tog svog defoltnog programa pa da samo promjeniš frekvu ? Nekako bi se to moralo dati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Ovaj mediaportal se zgasi kada počne pretraživati postaje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Prilikom prvog paljenja odem kroz onaj wizard i kliknem na scan, od svoje odscanira i sve ok. Upalim program, na settings i onda jezik/zemlja- sve hratska i tako dalje i kada odaberem sljeme kao odasiljac (kopirao sam onaj file) onda pocne traziti nekih 2 sec i zgasi se... Malo mi fali da sve potrgam,ali stvarno malo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|