|
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Isplati se probati ali s obzirom da je to DX8.1 od novijih igara možeš ionako igrati kako treba samo OGL bazirane (Doom3 engine npr) pa je upitno dali ti to ima smisla, znam dosta ljudi koji ih u HTPCima drže jer imaju dobru sliku i daju se složit pasivno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
varaš se... MX-ice su osakačene verzije punokrvnih GF4Ti čipova... podržavaju DX7, a ne DX8... ta kartica je ništa drugo nego malo ubrzana GF2MX400, viši taktovi jezgre,DDR memorije i sitne optimizacije unutar GPU-a... Grafa je za današnje pojmove slaba, i overclockom neches dobit nikakva čuda.. 5fps-a manje vise... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
A ne, ja sam do nedavno ima gf4mx440 agp4x. i iz osobnog iskustva mogu rec da se clockanjem dobije frameova ![]() Ja sam svoju sa defaultnih 270/360(efektivno) digao na 330/450(efektivno) uz dodatno hladenje i radila je oke sa osjetnim poboljsanjem.
![]() |
#8 |
I am noob
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
@Crash Fakat imaš pravo ja sam zabrijao da je rijeć o titanijumki, neznam kaj mi je bilo GF4 MX je DX7 to je točno... Anyway u OGLu još kako tako a u DXu pljuga kako sam i rekao... ![]() @EiDos ne to je očajna grafa za neko ozbiljnjije igranje danas, ako igraš quake3 ili UT eventualno CoD još kako tako ali novije stvari ne, ali je dobra za HTPC jer se malo grije pa se može napravit pasivna grafika a jeftina je makar nove ploče sa integriranim grfama su počele i tu opciju nagrizati...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kupio sam tu grafu za kutiju pljuga. ![]() Vent na njoj je bio u banani pa sam kupio http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.909.012 i sad sve super radi. Moja je 64/128 i mislim da joj memorija radi na 400MHz. ![]() Čak ima i DVI. ![]() I neke igre se čak još i daju igrat s njom. ![]()
![]() |
#18 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
evo ja prek neta igram cod2 na GF2MX400 64MB 128bit-a, ne spusti se ispod 24fps-a. al da je neigrivo u nekim trenucima, je. al kad je u zatvorenom fps ide do 109 bez imalo problema ![]() naravno, sve na min i 640x480 ![]()
![]() |
#20 |
ThinkPad Hunter
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm, ja imam jako dobra iskustva sa tom karticom, ne mogu nista lose rec, obzirom na to za kolko se može danas nabavit fakat je ok... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|