|
|
Rezultati ankete: Kupiti ili ne | |||
Da, naravno ... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 66.67% |
Jesi lud, nedaaaaaaaj ... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 33.33% |
Glasači: 9. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Mislim ja sam već skoro pa i odlučio nego samo pitam infomativno. Dali se isplati dati 250 US $ za http://www.supermicro.com/PRODUCT/Mo...VIA/P3TDDE.htm SuperMicro ploču (za neupučene, to je "teško topništvo" među pločama) ukoliko čovjek ima u ladici i skupljaju mu prašinu 2xTualatin 1,13 GHz sa po 512 kb L2 cachea (proc novi dođe oko 220 US $, a prodati ga nekome u RH za 500 - 600 kn bi bila grehota), zatim prašinu skuplja 1024 MB KingMAX PC-133 koji novi vrijedi oko 1900 kn, a da ga se proda ne bi se dobilo oko 1000 kn, ... mislim imam i nekih 120 Gb diska koji stoje, a i treba mi neki pouzdan i dobar server za kvartovski WLAN koji bi se napokon trebao desiti tijekom mjeseca ...
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Steta sto imas taj RAM u ladici, jer bi ja VIA Apollo Pro chipset izbjegavao. Ako mozes doci do Registered ECC RAM-a, uzmi http://www.supermicro.com/PRODUCT/Mo..._LE/P3TDLE.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nemam ECC pa da još to nabavljam nema smisla, zatim ja bi tu i tamo možda i piknuo kojeg ENT, Q3 ili UT na tom stroju pa bi mi ipak trebao koji AGP, a ova dva 64-bit 66/33MHz PCIa mi trenutno ničem ne služe. Onda P3TDLE je ATA 33, treba EATX, nema RAID na sebi, nema intel LAN, ... uglavnom otrpio bi ja mušićavost VIA 266 u kombinaciji sa SDRM ...
![]() |
#4 |
Premium
|
Ja sam glasao da nedaš.To je moje mišljenje.Dosta je to love.
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma znam ali gle neki P4 2,4 - 2,8 na FSBu od 800 + bolja i865 ploča i nekih 512 MB DDRa mi izađe oko 3500 kn. Istina da ak uzmem tih 1500 za ploču i da dobijem 2000 za procove i memoriju ali nekak bi ja rađe staru i provjerenu tehniku narodu ![]()
![]() |
#7 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Nakon podužeg razmišljanja ..... SWEET ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|