Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Rezultati ankete: Kupiti ili ne
Da, naravno ... 6 66.67%
Jesi lud, nedaaaaaaaj ... 3 33.33%
Glasači: 9. Ne možete glasati na ovoj anketi

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.01.2004., 07:33   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Question Uzet ili ne uzet ...

Mislim ja sam već skoro pa i odlučio nego samo pitam infomativno. Dali se isplati dati 250 US $ za http://www.supermicro.com/PRODUCT/Mo...VIA/P3TDDE.htm SuperMicro ploču (za neupučene, to je "teško topništvo" među pločama) ukoliko čovjek ima u ladici i skupljaju mu prašinu 2xTualatin 1,13 GHz sa po 512 kb L2 cachea (proc novi dođe oko 220 US $, a prodati ga nekome u RH za 500 - 600 kn bi bila grehota), zatim prašinu skuplja 1024 MB KingMAX PC-133 koji novi vrijedi oko 1900 kn, a da ga se proda ne bi se dobilo oko 1000 kn, ... mislim imam i nekih 120 Gb diska koji stoje, a i treba mi neki pouzdan i dobar server za kvartovski WLAN koji bi se napokon trebao desiti tijekom mjeseca ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2004., 08:41   #2
shimpa
PC Ekspert

shimpa's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Steta sto imas taj RAM u ladici, jer bi ja VIA Apollo Pro chipset izbjegavao.

Ako mozes doci do Registered ECC RAM-a, uzmi http://www.supermicro.com/PRODUCT/Mo..._LE/P3TDLE.htm
shimpa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.01.2004., 14:58   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Nemam ECC pa da još to nabavljam nema smisla, zatim ja bi tu i tamo možda i piknuo kojeg ENT, Q3 ili UT na tom stroju pa bi mi ipak trebao koji AGP, a ova dva 64-bit 66/33MHz PCIa mi trenutno ničem ne služe. Onda P3TDLE je ATA 33, treba EATX, nema RAID na sebi, nema intel LAN, ... uglavnom otrpio bi ja mušićavost VIA 266 u kombinaciji sa SDRM ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 08.01.2004., 15:34   #4
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Ja sam glasao da nedaš.To je moje mišljenje.Dosta je to love.

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2004., 16:58   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Ma znam ali gle neki P4 2,4 - 2,8 na FSBu od 800 + bolja i865 ploča i nekih 512 MB DDRa mi izađe oko 3500 kn. Istina da ak uzmem tih 1500 za ploču i da dobijem 2000 za procove i memoriju ali nekak bi ja rađe staru i provjerenu tehniku narodu Ja se ne igram previše i ne ganjam neke FPSove meni je da ja vužgim pretvorim u server i pustim da se to vrti ... a u ljeto bum si piknul neki 64 bintni dual, jel mi fakat pušiona kupovati sada neki 32 bitni stroj kada će to biti staro žebeljezo do ktaja godine, dobro neće biti ali je tu negdje, a i zamisli natezanje i neograničen broj poziva kojekakvih kretena a kaj je to P3-S, može RAM manje, a jel ide to na nForce2 i takva pitanjca ...

Staro 08.01.2004., 18:28   #6
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Ma nedaj te tulce. To bude sam takav antikvitet uskoro. Kaj ove nove stvari ima svaka šuša...Ko još doma fura server tulca? x2?
tor je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2004., 09:40   #7
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Nakon podužeg razmišljanja ..... SWEET
Paske je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas