|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Evo u São Paulu je prošla inicijativa gradonačelnika da se uklone svi banneri, posteri, plakati na vozilima i sl. Hvalevrijedan projekt nažalost upitne dugovječnosti. Link Zadnje izmijenjeno od: Mar. 19.06.2007. u 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
bilo bi im bolje da se uhvate uklanjanja kriminalaca i bandita sa ulica, kolko znam doticni je grad jedno od najopasnijih mjesta za zivot ako izuzmemo zaracena podrucja tipa Irak i sl, ono ides po ktuh moras se oboruzat sa zoljom i 3 kalasa da te ne otmu ili opljackaju, procao mi stari kada je radio tamo neko vrijeme na odrzavanju strojeva, a oni se bave ovim *i*darijama, dobar im je taj gradonacelnik, mozda pocne i ulice posumljavat skoro....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Brazil općenito ima visoku stopu kriminala zbog raznih bandi (narkomafija) zahvaljujući SAD-u koja je najveći potrošač droge u svijetu. Nemože se ipak tako generalizirati, ima nekih područja grada koji ima visoku stopu kriminala, to ne obuhvaća cijeli grad. Grad btw ima 11 milijuna stanovnika što je skoro kao 3 Hrvatske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ok, al meni so ovo cini pomalo besmisleno i mislim da su sanse jako male da se to ostvari, pogotovo u fensi djelovima grada di ekonomija cvate
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|