|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
(riješeno) Neodređena gamad na windozama
|
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
kak ja nemam taj chat sa ženskama ![]() ![]() hm sumnjiv mi je nod32..iako ovim baš ne vjerujem adaware i ekipi daj frkni kaspersky IS pa probaj,ak ti se da,pa buš vidio... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
čuj kaj da ti velim,probaj....i ja sam imal nod32 detaljno podešen,na nagovor frenda stavil kasperskog i i našel mi je dost s....,a taj kaspersky zamjeni ti sve gore spomenute programe... |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
e sorry Hamm što ti se trpam u temu, al imam jedno pitanje: Napravio sam system restore point, obrisao NOD, krenuo instalirati Kaspersky koji mi je javio da Comodo mora biti obrisan inače nije moguće instalirati Kaspa, i ništa ja prekinem instalaciju i vratim se na onaj kreirani point, no nakon toga, NOD ne radi dobro, nemože se pokrenuti AMON ima li koje rješenje ili da reinstaliram NOD ili da stavim neki drugi FW + Kasp |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
do daljnjeg ostajem na NODu jer mi je kaspersky radio BSOD, pokrenut ću Kaspersky online scaner pa da vidim što on kaže usput mi je jedan BSOD popapao firefox bookmarkse ![]() dobro da sam koristio mozbackup, tako da sam izgubio 50-ak bookmarksa EDIT: ni kaspersky online scaner nije ništa pronašao, tako da ni NOD ne bilježi propust ![]() Zadnje izmijenjeno od: Buger. 19.06.2007. u 12:31. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pod naletima kopita zla
|
kaspersky je nasao nekog trojanca sada je dobro ![]() žalosno je što: nod32 spyboot adaware avg anti spy cwshredder nisu našli ništa! a svi su bili apdejtani..najviše sam razočaran u nod32 koji je uredno apdejtan..ajde da nije nebi se čudio kaspersky je ostao nepromjenjen..trom..spor..užasan ali učinkovit ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a sta sam ti ja pricao .... ccc
#15 |
Pod naletima kopita zla
|
nego ima li tko možda neki turtorial kako naštimati kasperskog? mislim tj.osjecam da mi komp nešto sporije radi s njim ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|