|
![]() |
#1 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Procjena molim - Acer
Acer 5024 WLMi AMD Turion, 64bit, ML-34, 1.8GHz, 1MB L2 Cache 2x256 MB DDR333 ATI Mobility Radeon X700, PCI Express, 128MB DDR (nije integrirano!) 80 GB HDD; 4200 RPM (valjda?) DVD+-RW Dual Layer Wireless b/g 10/100/1000 mrezna kartica modem, zvuk Card reader - MMC, SD, SM, MS, MS PRO, xD 15.4" WXGA CrystalBrite TFT LCD (1280x800) + punjac, torba, racun, istekla garancija baterija traje 2-2.30h Star je oko godinu dana (tad je kupljen) Lap vrti PES6, AA, gotovo sve novije igre bez imalo trzanja..... Pa ako netko moze rec koliko okvirno vrijedi, mislim ga prodavati, ic ce oglas i u prodaju, samo da znam koliko mogu dobiti i da li ga se uopce isplati prodavati.... dao sam 7500 kn za njega pred 9 mjeseci..... (da ne bude zabune: ja sam ga kupio pred 9 mjeseci, a sam lap je kupljen pred godinu dana) Hvala i pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo je za Tržnicu, a ne Prijenosnike.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Uptime freak
|
da, mozda jesam falio, primite isprike, al ajde kad je vec tu.... da tamo ne spamam.... jer jos ne prodajem... mozda ni necu... pa nema smisla da je na trznici.... vise nekako odgovara ovdje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Uptime freak
|
A nista i tamo cu stavit oglas, pa kad admin dodje, nek pobrise ovaj thread cijeli... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|