|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
GeForce 2 OC
Evo mene sa novim pitanjima.Kada radim overclocking kartice u Riva Tuneru imaju dva mjesta na kojima se moze podizati ta frekvencija ili kako se to vec zove. 1.Target adapter-Low level system tweaks i tu sam podesio core clock na 200,a memory clock na 195MHz 2.Driver settings-system tweaks 200/387 MHz Mene interesira kako se radi OC pomocu prvog nacina ili drugog ili oba i zasto je razlicita memory clock? I kada mi dolazi do deformacije za koliko vi skinete MHz? je 3-4 MHz OK? Ajde prosvjetlite me:confused: :confused:
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Ti se šališ? Pa sa overclockom te grafičke nećeš dobiti ni 5% bolje rezultate pa makar je overclockao i 100 MHz. Vjeruj mi. Ne zamaraj se s tim
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Cyber, molim te zbriši taj sig, kad vidim što je u njemu sline mi cure! ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Uptime freak
|
a isplati li se OC-at GF2 Ti 64 MB DDR ? (MSI 8836) (sada radi na 250/400) - Na koliko bi mogao staviti? na koliko da dignem pa ako je nestabilno da vracam? nikad nisam klokao graficku karticu a pomalo me i strah jer nemam para za novu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Pa probaj, nista te nekosta. Recimo probaj stavit na 300/500 (bubam) pa odvrti 3DMark i vidit ces jel stabilno, ako nije vratis za 5-10 Mhz i opet testiras, tako napravi posebno za vcore i memoriju i vidit ces na kojim ti freqvama stabilno radi. Moguce da dobijes poboljsanje od 10%.
![]() |
![]() |
#9 |
Stoka
Datum registracije: Dec 2003
|
Evo ovdje možeš podledat moji stari komp voltage mod: http://free-ri.htnet.hr/kelle/vmod%20asusv7100.htm Ali s obzirom na ostatak konfiguracije ovo nije dolazilo do nikakvog izražaja.
![]() |
#10 |
Uptime freak
|
Kako to da ti memorija radi na manjem taktu od procesora? Zasto meni pise da mi radi na 250/400 po defaultu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Member
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja imam asus V7100 PRO tj. GF2 mx 400. Pitanje je da li bi dobio ikakvo poboljšanje sa KeLLeovim voltage modom i da li se to isplati? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|