|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() Trebao bi neke dobre sluske koje imaju dobar zvuk u igri,a naravno i pri slusanju glazbe,gledanju filmova ... Molio bi savjete za ove 3 sluske iz Links ponude. SENNHEISER RS 120, bežične SENNHEISER HD 515 SHARKOON X-tatic II, 5.1 Dolby Digital Koje su bolje,daju kvalitetniji zvuk i da dobro leze na usima. Gledao sam ove Sharkoon bas zbog 5.1 zvuka, sto vi kazete? Ako netko ima koje sluske od navedenih bio bi zahvalan da podjelite komentare. ![]()
Intel Pentium D 930 / Thermaltake BIG Typhon ASUS P5LD2 - i945P KINGMAX 1024 DDR2 667Mhz x 2 ASUS Extreme N7900GT/2DHT 256MB DDR3 Levicom X-Alien Black 500W Seagate Barracuda 7200.7 80 Gb sata THERMALTAKE Matrix VD2000BNS |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
nemam ni jedne, ali po kvaliteti su bolje slusaljice od SENNHEISER, ali ako cijena nije problem uzmi nijih |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
SENNHEISER naravno, bezicne nebi uzimao jer je to bzvz, ak imas para uzmi te HD515, neces se razocarat sigurno....
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
Intel Pentium D 930 / Thermaltake BIG Typhon ASUS P5LD2 - i945P KINGMAX 1024 DDR2 667Mhz x 2 ASUS Extreme N7900GT/2DHT 256MB DDR3 Levicom X-Alien Black 500W Seagate Barracuda 7200.7 80 Gb sata THERMALTAKE Matrix VD2000BNS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ako stvarno imaš para uzmi sennheiser neki od hd 5xx modela moja ti je preporuka hd555 ako igdje nađeš, samo budi siguran da imaš dobru zvučnu na kompu inače bacaš pare...no kvalitetnije od sennheiserica ne možeš naći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A što je sa PC 1XX serijom? Treba mi obavezno mic..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ta serija nije loša no po kvaliteti zvuka nije ni blizu hd 5xx seriji, a veliki nedostatak su joj jako male slušalice koji ti ne prekriju uho, a za mic možeš si kupiz neki za max 50 kn na stol i ako ti ne smeta tak to ti je puno bolje rješenje od pc 150, pc 160 i sličnog...daleko da to nisu kvalitetne sluške no hd 5xx serija je najbolja trenutno po meni(+ neka dobra zvučna) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ako baš oćeš s micom probaj naći steelsound 5hv2, a od sennheisera probaj naći pc 160 ili veći |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
ak mozesh naci neko rijeshenje da imash mic odvojen to bi ti preporucio. headsetovi su redovito loshiji tj reci ce mo manje dobri nego slushke. nisam u hrv naletio one clipon microfone pa ak netko to uoci nek javi ![]() inace on topic, definitivno sennheiser (iako me kod svih snhsr modela semta kvaliteta izrade. ne sukladno s kvalitetom zvuka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?i...nici-slusalice -->
sebi sam trazio za sennheiserice, al nikak da kupim. ^^ ako se ne varam to je ovo --> http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?i...nici-slusalice
sebi sam trazio za sennheiserice, al nikak da kupim. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
posjedujem sennheiser pc150 vec dvije godine i slusalice su strava, pale su mi 100 puta jer imaju dugacak kabel pa uvijek nogom povucem, i jos uvijek savrseno rade... za pozicioniranje enemya u igrama su savrsene, takodjer nemam nikakvih zamjerki pri slusanju glazbe i gledanju filmova dapace... jos jedna pozitivna strana mi je udobnost mogu ih po cijeli dan furati bez da ih i osjetim,moja preporuka |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja isto razmišljam o slušalicama pa me zanimaju neke bežične(bluetooth) i da su onak manje a ne neka grdosija i da nisu pretjerano skupe,što jeftinije i da je zvuk sasvim solidan... i to bi mi trebalo samo za team speak ne bi glazbu slušao preko njih.
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ako "koristiš" zvuk u igrama onda 5.1 dobro dojde, jedino kaj su ove X-tatic jako skupe, a ako velis da ti trebaju samo za TS onda ti svakako trebaju neke jeftine i udobne. IMHO, malo si pretjerao u zahtjevima, jeftino i bežično i još da je solidan zvuk nekako je nespojivo (dobro zavisi kako definiraš solidan zvuk). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|