Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.06.2007., 20:03   #1
SunBlade
Registered User

SunBlade's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Pomoc oko odabira

Trebao bih savjet oko odabira prijenosnika...opet!
Trenutno imam desktop konfu iz siga, no nisam bas cesto kod kuce radi posla pa bih opet trebao neki prijenosnik.
Uvjet je da mogu bar nesto zaigrati na njemu i da ima koliko-toliko ok plastiku.
Prijenosnik cu uzeti u Ve-milu i cijenom do nekih 8 k kuna....par sto kn vise-manje.

Svi savjeti dobrodosli!
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2007., 10:51   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pročitaj 'Vodič za kupnju...' da si malo iskristaliziraš ideje
Oglas

Oglas
Staro 15.06.2007., 19:45   #3
SunBlade
Registered User

SunBlade's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Pročitaj 'Vodič za kupnju...' da si malo iskristaliziraš ideje
Imao sam HP koji je imao super plastiku, ali losa konfiguracija je bila. Nakon njega sam kupio Acera koji je imao super konfiguraciju, ali se dosta grijao i imao je jako osjetljivu plastiku koja se lako grebala. Sada bih neki lap koji ima koliko-toliko solidnu koniguraciju, ali da nema bas toliko osjetljivu plastiku. Vrijeme trajanja baterije mi i nije toliko bitno. Ne treba biti ne neka superultranabrijana konfa jer za takvo igranje imam desktop konfu.
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2007., 06:07   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ako barataš kešom, javi se vranoga jer će ti on naći dobru kombinaciju za tu lovu pa zatraži cjenik od njega, a inače... Imaš opečne zahtjeve: lagan za nošenje s kvalitetnim kućištem, a da se možeš zaigrati na njemu. Vranoga je često spominjao Dell kao kvalitetan zajedno s IBM/Lenovo ThinkPad serijom. Nažalost, većina tih modela ima Intel GMA integriranu grafiku (radi manje težine i potrošnje) koja je dovoljna za office, net i Solitaire.
ATI 1xx0 chipset je nešto bolji po pitanju grafike (kao desktop X300), ali dolazi isključivo u kombinaciji s AMD cpu. Uglavnom je dolazio u HP nx6325 seriji, a to su kućni modeli kojima kvalitetna plastika nije jača strana, a ni težina im nije zanemariva.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno