|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Zalmana nisam probao a ovo drugo su 60mm ventovi i preglasni su ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Potpsujem... Ako te baš muči temperatura diskovlja kupi si neki vent i zasadi ga tako da puše po njima (ako su jedan iznad drugoga razmakni ih za barem jedno mjesto) ili možeš i sa usisom hladit (ventovi koji iza ispuhuju zrak) ali naravno ako i je case dobar za tu soluciju (usisne rupe za hardove moraju bti jedine tj počepiš ostale ili barem najveće) i naravno ako te ne smeta stavljanje ventilatora tj opterećenje bukom ali ako nećeš imati protoka bar minimalno neće ti nikakav hladnjak te barice tako ohladit onda ti je bolje frknut ih i kupit laptop diskove...
![]() |
#5 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Pa i nije da me bas muci temperatura previse... imam barice jednu iznad druge na gumama od gaca, s razmakom od par cm i ispred njih se nalazi neki coolermaster vent na 7V... relativno tiho, a drzi ih najcesce na cca 35 stupnjeva... samo mi je palo napamet da mozda postoji neko "estetskije" rjesenje.... al brijem da ce mi najjeftinije na kraju bit da iskesiram 100-tinjak kn i tog coolermastera zamijenim sa boljim i tihim 12 cm ventom... nije da nesto patim na modding previse (mozda budem kad s vremenom ubacim H2O u kantu, iako me i ovaj Freezer kaj imam vise nego zadovoljava... ipak mi uz minimalnu buku drzi P4 2,4@3,2 ispod 50 stupnjeva u loadu)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Hah ako tražiš estetskije rješenje onda ok samo onda nemoj ni razmatrati ovo s ventovima nego potraži negdje one suspenzijske ramice s gumicama kojih je bilo za kupiti, neznam di ih ima ja to baš i nisam tražio ali to ti je najbolje rješenje za buku samo idu u 5.25 utore naravno...
![]() |
#8 |
Drift king
Datum registracije: Jan 2007
|
U mene puse vent tocno te elektronici, temp mi se smanjila za nekih 10-15 C,i sad je oko 30 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|