|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
novi laptop
kupujem novi pc tj laptop pa za oko 5000kn pa bih trebao vasu pomoc ne kuzim se mnogo u laptope i nisam ga dosad imao pa bih volio da mi kazete na ceg da obratim pozornost kod kupovine uvijeti:1gb memroije,hdd 100gb,i grafika od nvidie serije 6xxx pa nadalje... laptop moze biti polovan i molim vas,koliko mi novaca treba za novi sa nekom dobrom grafom da mogu igrat koju igru tu i tamo..nisam gamer i nebih ga koristio za igranja svaki dan nego kad nesto izade dobro da mogu probat i to je sve...cijelo bi vrijeme bio prikopcan na struju tj bio bi desktop replacment i jako bi ga rijetko prenosio..ljubitelj sa nvidie pa zato.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ne trebaš tražit dalje od ovog http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=5500058
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
puno hvala! samo da te pitam jel bih na njemu mogo tu i tamo zaigrat neke igre kao sto je unreal 2004 gta san andreas call of duty 2 i tako igre te vrste tj jel bi radile barem na nekim osrednjim detaljima a de se ne vuce ko krepana macka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko sam čuo od ljudi - možeš, ali na medium ili low detaljima. COD2 na verziji za dx7. Računaj da je ta grafa u rangu stolne X300 pa prema tome ne računaj na neka čuda. Za solidno igranje bi ti trebao lap sa vlastitom grafom, a takvi su dosta skuplji od tvog budžeta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|