Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.06.2007., 00:58   #1
toni_hr
Premium

toni_hr's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Finaliziranje DVD-ISO

Prebacio sam par divx filmova na dvd preko dvd-iso u Neru, te me zanima gdje se nalazi opcija za finaliziranje diska da bi kasnije bio gledljiv na stacioniranom dvd playeru...
toni_hr je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2007., 01:06   #2
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
McG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.06.2007., 01:58   #3
toni_hr
Premium

toni_hr's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Hvala care na trudu i pomoci, ta druga slika mi je promakla pri snimanju...Pozz...
toni_hr je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2010., 15:36   #4
Pavao
Registered User

Datum registracije: Nov 2010
finaliziranje DVD-a na PC-u

Na digitalnom prijemniku DVB-T Nytro Box NB4004 snimio sam neke TV emisije na USB disk. Nazivi zapisa na disku su: 000.dvr, 000.ts, info3.dvr
Na PC-u sam pomoću Nera spržio te zapise na DVD. Nazivi na sprženim DVD-ovima su ostali isti. Ove DVD-ove mogu gledati na PC-u preko Media Player-a ali ne i na na DVD player-u gdje daje poruku «CAN´T PLAY». Pretpostavljam da je to zbog toga što DVD-ovi nisu finalizirani. I tu je problem jer Nero dozvoljava finalizaciju samo za CD ali ne i za DVD. Tada sam uzeo jedan DVD čitljiv na DVD-playeru i na Neru preko funkcije DVD copy spržio ga na prazni DVD. Nakon završenog kopiranja bez dodatnog finaliziranja isti sam mogao gledati na DVD player-u.
Nazivi zapisa na DVD-u sprženih na DVD-rekorderu su: VIDEO_TS.BUP, VIDEO_TS.IFO, VIDEO_TS.VOB .

Molim odgovor kako da zapisi sa USB diska sprženi na DVD budu gledljivi na DVD-playeru.
Pavao je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2010., 15:49   #5
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Trebaš prvo prebaciti zapise koje je Nitro snimio u dvd oblik i onda zapržiti jer tebi player ne čita format koji napravi Nitro box. To nema veze sa finaliziranjem medija.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno