|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Finaliziranje DVD-ISO
Prebacio sam par divx filmova na dvd preko dvd-iso u Neru, te me zanima gdje se nalazi opcija za finaliziranje diska da bi kasnije bio gledljiv na stacioniranom dvd playeru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Hvala care na trudu i pomoci, ta druga slika mi je promakla pri snimanju...Pozz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
finaliziranje DVD-a na PC-u
Na digitalnom prijemniku DVB-T Nytro Box NB4004 snimio sam neke TV emisije na USB disk. Nazivi zapisa na disku su: 000.dvr, 000.ts, info3.dvr Na PC-u sam pomoću Nera spržio te zapise na DVD. Nazivi na sprženim DVD-ovima su ostali isti. Ove DVD-ove mogu gledati na PC-u preko Media Player-a ali ne i na na DVD player-u gdje daje poruku «CAN´T PLAY». Pretpostavljam da je to zbog toga što DVD-ovi nisu finalizirani. I tu je problem jer Nero dozvoljava finalizaciju samo za CD ali ne i za DVD. Tada sam uzeo jedan DVD čitljiv na DVD-playeru i na Neru preko funkcije DVD copy spržio ga na prazni DVD. Nakon završenog kopiranja bez dodatnog finaliziranja isti sam mogao gledati na DVD player-u. Nazivi zapisa na DVD-u sprženih na DVD-rekorderu su: VIDEO_TS.BUP, VIDEO_TS.IFO, VIDEO_TS.VOB . Molim odgovor kako da zapisi sa USB diska sprženi na DVD budu gledljivi na DVD-playeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Trebaš prvo prebaciti zapise koje je Nitro snimio u dvd oblik i onda zapržiti jer tebi player ne čita format koji napravi Nitro box. To nema veze sa finaliziranjem medija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|